Life Care Korpásodás elleni sampon, BIO növénykivonattal 500 ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Korpásodás elleni sampon, BIO növénykivonattal 500 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113987-404
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Korpásodás elleni sampon, BIO növénykivonattal 500 ml:

BEMUTATÁS

A Korpásodás elleni sampon, BIO növénykivonattal, Life Care® hatékony a korpával szemben és komplex BIO összetétel jellemzi. Zsírosodásra hajlamos haj esetén, gyakori használata ajánlott. Kiváló korpásodás ellen.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

A Korpásodás elleni sampon, BIO növénykivonattal, Life Care® hatékony a korpa ellen, megerősíti a hajszálak gyökerét, és csökkenti a hajtöredezést. A BIO összetevőkben gazdag összetétel, mint a citromfű, menta, árnika és kamilla, gyengéden tisztítja a hajat, és biztosítja számára a megfelelő ápolást. Nyugtat, ápol, tisztít, zsírtalanít, táplálja és megerősíti a fejbőrt, valamint táplálja a hajszálakat. A kamilla megnyugtatja az érzékeny fejbőrt, és hegesíti a vakarás révén keletkező kisebb sebeket. Az összetétel gyógynövény kivonatot tartalmaz. A cickafark, a fagyöngy és a komló, mind ideális a könnyen zsírosodó haj számára. Ezen kívül a viszketésérzést is csökkenti, és felfrissít.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Használata: nedvesítsük be a hajunkat, majd gyengéden masszírozzuk be a sampont a fejbőrbe, és öblítsük le bő vízzel. Az ideális hatás érdekében hagyjuk 1-2 percig hatni. Gyermekek elől elzárva tartandó. A terméket 5-35°C közötti hőmérsékleten tároljuk. Szembe ne kerüljön! A Kräuter® korpásodás elleni sampon BIO gyógynövény kivonattal hatékony a korpa ellen, megerősíti a hajszálak gyökerét, és csökkenti a hajtöredezést.

Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.

Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt, van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

Life Care Korpásodás elleni sampon, BIO növénykivonattal 500 ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Korpásodás elleni sampon, BIO növénykivonattal 500 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!