Life Care Life Impulse® C-Vitamin 1000 mg Tabletta - Hosszú Felszívódás 30db

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Life Impulse® C-Vitamin 1000 mg Tabletta - Hosszú Felszívódás 30db 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#109224-764
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Life Impulse® C-Vitamin 1000 mg Tabletta - Hosszú Felszívódás 30db:

  • hosszú felszívódású

  • véd az oxidatív stresszel szemben

  • támogatja az immunrendszert

  • vegán termék

Bemutatás

„Amennyiben egy olimpián díjaznák a nélkülözhetetlen tápanyagokat, akkor ő végezne az élen. Nála értékesebb ugyanis nem található az egész földön. A C-vitaminnak két alapvető funkciója van. Erősíti az immunrendszert, és kiegyensúlyozza a pszichikai rendszert. Az összes betegség retteg tőle. A C-vitamin az immunrendszerben a baktériumok, vírusok és nem utolsósorban a szabad gyökök kérlelhetetlen ellensége. Úgy iszkolnak előle, mint a „gazella a leopárdtól”. A szabad gyökök esélytelenek a C-vitamin molekuláival szemben. Mivel ezek befolyásolják az öregedést és a halált, kijelenthetjük, hogy a C-vitamin a leghatékonyabb védelmezője a fiatalságnak.” (Lavinia Bratu Ceuta, nutricionista)

Elonyök és hatások

A C-vitamin, 1000 mg, Life Care®, olyan táplálékkiegészítő, amely óvja a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Emellett segít fenntartani az immunrendszer optimális működését. Serkenti a kollagéntermelést, a vérerek védelme érdekében. Megvédi a sejteket az oxidációtól, nehezíti a rákos sejtek szaporodását. Védelmet nyújthat a skorbut ellen és gyógyíthatja azt. Segíti a vörösvérsejtek képződését. Szerepe van a koleszterin- és a cukorszint beállításában. Elpusztítja a felgyűlt méreganyagokat. Megakadályozza a sejtroncsolódást. Nélkülözhetetlen a szövetek és különféle szervek megfelelő működéséhez. A fehérje, szénhidrát és lipidek kémiai átalakulásában is szerepet vállal, valamint csökkenti a lábadozás idejét.

Használati utasitás

16 éves kor felett ajánlott. Naponta 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az ajánlott nap mennyiséget ne lépjük túl! Fénytől távol, száraz és hűvös helyen tároljuk. A diéta nem helyettesíthető ezzel a táplálékkiegészítővel. A termék a szavatossági idő lejáratáig alkalmazható. A termék gyerek kezébe ne kerüljön!

Termék kódja: 764

Life Care Life Impulse® C-Vitamin 1000 mg Tabletta - Hosszú Felszívódás 30db

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Life Impulse® C-Vitamin 1000 mg Tabletta - Hosszú Felszívódás 30db termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!