Life Care Energy Roll ördögcsáklya, BIO növényekkel 50 ml.

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Energy Roll ördögcsáklya, BIO növényekkel 50 ml. 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113940-4503
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Energy Roll ördögcsáklya, BIO növényekkel 50 ml.:

BEMUTATÁS

A fizikai túlterhelés problémákat okozhat. Fizikai és mentálisakat egyaránt.

A mozgásszegény életmód, amikor az izmok már nincsenek megfelelően igénybe véve, és emiatt nem elég intenzív a vérkeringés a szervezetben, számos egészségügyi problémát okozhat.

A fizikai túlterhelés vagy a mozgásszegény életmód okozta problémák elkerülésére itt a szükséges energiát biztosító Energy ROLL Ördögcsáklya, BIO növényekkel, Life Care® innovatív termékünk, amelyet az Ördögcsáklya ihletett!

Speciális kiszerelése révén bárhol elfér és alkalmazható. Kivételesen jótékony hatású növényekből készült formulájának köszönhetően azonnal felfrissíti és energizálja az egész szervezetet.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

Az ördögcsáklya a modern fitoterápia egyik legfontosabb eleme. Idővel bizonyítást nyert, hogy a növény segít csökkenteni az ízületi fájdalmak intenzitását és gyakoriságát. Segít megőrizni az ízületek optimális működését, és támogatja az oxidatív stressz elleni védekezés mechanizmusait.

A BIO eukaliptusz antimikrobiális és antibakteriális tulajdonságokkal bír, ezért fontos szerepe van az ízületi gyulladások kezelésében.

A BIO ginzeng tonizálja a szervezetet, és visszaadja az optimális működéshez szükséges energiát.

A BIO citromfű csökkenti a gyulladást, és tonizálja a bőrt. Emellett segít fertőtleníteni és regenerálni a szöveteket. A BIO rozmaring gyulladáscsökkentő, allergia ellenes, gomba ellenes és fertőtlenítő hatású, egyszóval valódi támogatás a szervezet számára.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Gyengéden masszírozzuk bele a bőrbe. Használata után mossunk kezet. Csak külsőleg. Kerüljük a szembe kerülését. Gyermekektől elzárva tartandó.

Life Care Energy Roll ördögcsáklya, BIO növényekkel 50 ml.

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Energy Roll ördögcsáklya, BIO növényekkel 50 ml. termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!