Alveola AE402201 Kombinált Kezelőágy Gurulós Zsámollyal kezelőágy

 • Alveola AE402201 Kombinált Kezelőágy Gurulós Zsámollyal kezelőágy 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#42946-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Alveola AE402201 Kombinált Kezelőágy Gurulós Zsámollyal kezelőágy:

Amennyiben a kedvező ár és a megbízható minőség a legfontosabb új kozmetikai kezelőágyad beszerzése során, akkor ne is keresgélj tovább. Az Alveola AE402201-es kezelőágyával és a hozzá ajándékba adott gurulós forgózsámollyal, alacsony beruházási költség mellett kezdheted meg a munkát. Mindezt magas minőséggel és időtálló formával kombinálva. A kezelőágy masszív felépítése miatt arc- és testkezeléseket is végezhetsz rajta. A maximális praktikusságot pedig a beülést segítő kivehető karfa és a testkezeléseket megkönnyítő eltávolítható fejpárna biztosítják.

Kezelőágy jellemzők:

 • Fix magasság
 • Manuális, tolórudas lábrész és háttámla állítás
 • Kivehető fejpárna
 • Kivehető karfa
 • Műbőr huzat
 • Arc- és testkezelésekhez ajánlott

Összeszerelt kezelőágy méretei:

 • Magasság: 67 cm
 • Szélesség: 62 cm + karfa
 • Hosszúság: 182 cm
 • Súly: 38 kg
 • Terhelhetőség max.: 150 kg

Alveola AE402201 Kombinált Kezelőágy Gurulós Zsámollyal kezelőágy

Alveola kezelőágy:

Több mint 25 évvel ezelőtt az Alveola Kft. azzal a céllal alakult meg, hogy minőségi, kategóriájukban egyedülálló termékekkel segítse a kozmetikusok mindennapi munkáját.

1997-től új helyen folytattuk munkánkat, mint a professzionális kozmetikai piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb cége. A professzionális divízió mellett elindítottuk lakossági termékmárkáink forgalmazását is. Professzionális és lakossági divízióinkat évről évre tovább bővítettük Nyugat-Európa ismertebb termékmárkáival.

Professzionális Kozmetikai divíziónk palettájára, az alábbi termékmárkák kerültek fel: Solanie professzionális kozmetikumok, Alveola Waxing gyanták, Alveola Equipment készülékek és bútorok, Alveola egyszerhasználatos termékek, Dr. Spiller kozmetikumok, Malu Wilz sminktermékek, NOTE sminktermékek, Jimjams professzionális szempilla- és szemöldökfestékek, RefectoCil professzionális szempilla- és szemöldökfestékek, PureDerm arcmaszkok, ROIAL egyszerhasználatos termékek

Professzionális fodrászati divízió: BaByliss PRO hajformázók

Lakossági termékek: Eredeti Aloe Vera, JimJams Beauty, X-Epil, X-Epil Intimo, X-Epil terhességi tesztek, BaByliss, Cuisinart

Célunk: partnereink minden igényt kielégítő magas minőségű kiszolgálása, meghatározó pozíciónk megőrzése és a vezető szerep betöltése a professzionális piacon.

Az Alveola Kft. 2005-től az ISO 9001-es szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet. A tanúsítást a CERTOP Kft végezte.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Alveola AE402201 Kombinált Kezelőágy Gurulós Zsámollyal termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
R
Rivnyák Noémi
 Üdvözlöm Önöket!
 
Rivnyák Noémi vagyok B-A-Z megyéből.
Érdeklődni szeretnék, meddig tart a kiválasztott termékre az akciójuk, valamint az 1500 Ft-os házhozszállítási díj vonatkozik e ide.
Ha megrendelem a terméket, mennyi a kiszállítási idő?
Üdvözlettel   Rivnyák Noémi

2012-08-24 10:57:32 Válasz
1 válasz megjelenítése
S
Stanicsek Beáta Tisztelt Cég! A bemásolt Alveolás kezelőágy gurulós forgózsámollyal termék szállítási díja érdekelne. kezelőágy Alveola AE402201 kombinált kezelőágy gurulós forgózsámollyal Köszönettel: Stanicsek Beáta
2019-11-30 13:11:56 Válasz