146496 3 motoros kezelőágy

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113779-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

146496 3 motoros kezelőágy:

A Sillon Basic elektromos kozmetikai széket praktikus megjelenés, egyszerű kezelés és univerzális jellemzi. 3 db működtetővel van felszerelve, melyeket vezetékes távirányítóval vezérelnek . Ergonomikusan profilozott ülése és egyéni igényekhez való igazodási képessége jellemzi, ennek köszönhetően számos szakrendelésen tökéletes lesz.

Könnyű távirányító

Egy könnyen kezelhető távirányító segítségével a szék 3 síkban simán állítható - állítható magasságú, háttámlával és bölcsővel rendelkezik. Az ülés magassága 56 cm és 81 cm között állítható, teljesen kinyújtva a fotel hossza eléri a 2 métert . Ezek a méretek lehetővé teszik a berendezés könnyű használatát különböző magasságú emberek számára, és lehetővé teszik, hogy mind a kliens, mind az eljárást végző személy igényeihez igazítsák. Az ülés mindkét oldalán található fogantyúk lehetővé teszik a távirányító felakasztását, hogy mindig kéznél legyen.

Állítható lábtartó

A lábtámasz szöge egy kézi karral állítható be . A kiválasztott pozíció beállítása után könnyen lezárható. Lehetőség van a lábtámasz meghosszabbítására is , ami különösen hasznos lesz a magasabb embereken végzett kezelések során, jobb tartást biztosítva számukra.

Kényelmes ülés

A megfelelő profilozási mód ergonomikus formát kölcsönöz a széknek, és lehetővé teszi a test kényelmes elhelyezését benne. A felszerelés kanapé pozícióba is kihajtható, a párna alatt rejtett fejtámlán lévő lyuknak köszönhetően pedig hátkezelésekhez vagy masszázsokhoz is tökéletes.

Elegáns és funkcionális kialakítás

A fotel habszivaccsal van kitöltve, és kellemes tapintású, fehér árnyalatú matt műbőrrel borított. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a berendezés ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható. A jól kidolgozott szegélyek stílusos megjelenést kölcsönöznek neki, a masszív felépítés pedig hosszú használatot garantál. Minimalista, egyszerű dizájn és klasszikus színek lehetővé teszik, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjen.

A szék részletes méretei a képen láthatók.

A készlet tartalma: távirányító, tápegység, párna a fejtámlán lévő lyukhoz.

Adatok:

Típus: elektromos

Működtetők száma: 3

Szín: fehér árnyalatok

Kárpit anyaga: szintetikus bőr

Üléskitöltés: hab

Vezérlés: távirányító, kézi

Garancia: 12 hónap

Teljesítmény: 200 W

Feszültség: 220-230 V

146496 3 motoros kezelőágy

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 146496 3 motoros termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!