141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy

Ingyenes házhozszállítással
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 0
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 1
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 2
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 3
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 4
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 5
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 6
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 7
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 8
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 9
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 10
  • 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy 11
TOP
ár/érték
arány
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113782-141140
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Ez termék kiváló ÁR/ÉRTÉK aránnyal büszkélkedhet. Azokat a termékeket látjuk el ezzel a jelöléssel, amelyek minőségüket tekintve még a náluk jóval drágább vetélytársaikat is felülmúlják. Ha ilyen terméket választasz, akkor 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobbat választottad a pénzedért.

141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy:

A hidraulikus működtetővel felszerelt forgó kozmetikai szék praktikus felszerelés, amely számos szakszalonban hasznos lesz, beleértve a kozmetikai, masszázs- és tetováló szalonokat. Alkalmas lesz azoknak, akik egyszerű és funkcionális kozmetikai bútort keresnek.

Funkcionális megoldások a munka kényelméért

Az ülés magassága 65-79 cm között állítható kihangosítással a hidraulikus szivattyú segítségével. Ez lehetővé teszi a berendezés kényelmes használatát különböző magasságú emberek számára, és lehetővé teszi, hogy mind a kliens, mind az eljárást végző személy egyéni igényeihez igazodjanak. A használt mechanizmus nagyon tartós és megbízható . A fejtámlán lévő lyuknak köszönhetően, amely egy megfelelően profilozott párna alatt van elrejtve, a szék tökéletes a háton végzett kezelésekhez , például masszázsokhoz is.

Használati kényelem

A szék teljes körben képes forgatni , ami lehetővé teszi, hogy az aktuálisan végrehajtott eljáráshoz igazodjon. Az aktuátor beépített reteszelő rendszerrel rendelkezik , melynek köszönhetően a kiválasztott pozíció beállítása után a berendezés stabilan tartja azt . A karfák megfelelő támasztást biztosítanak , és szükség esetén könnyen eltávolíthatók. Ezek a kettéosztott elemek mozgathatóak, így jól illeszkednek a háttámla helyzetének változtatásához.

A dőlésszögek kézi beállítása

Speciális karok segítségével fokozatmentesen beállítható a lábtámasz és a háttámla elhelyezkedése. Ez lehetővé teszi a beállítások optimális igazítását az egyéni igényekhez , a kezelések megfelelő és kényelmes végrehajtását és a használat kényelmét. A fotel kihajtható kanapé pozícióba , ami jelentősen növeli funkcionalitását mind az arc-, mind a testkezelések során.

Modern dizájn és ergonómia

A fotel megfelelő keménységű habbal van feltöltve, és rózsaszín árnyalatú félmatt műbőrrel van bevonva. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a berendezés kényelmesen használható, ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható . A megfelelően profilozott szegélyek ergonomikus formát kölcsönöznek az ülésnek . A szilárd felépítés garantálja a tartósságot és a stabilitást . Az egyszerű dizájn és a klasszikus színek lehetővé teszik, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjen.

A pontos méretek a képen láthatóak.

A készlet tartalma: ülés háttámlával és lábtartóval, kartámasz készlet, párna a furathoz, alapelemek működtetővel, szerelőkészlet.

Adatok:

Típus: hidraulikus Működtetőelemek

száma: 1

Keret színe: fehér árnyalatai

Kárpit színe: rózsaszín árnyalatai Kárpit

anyaga: szintetikus bőr

Üléskitöltés: hab

Hossz teljesen kibontva: 184 cm

Garancia: 12 hónap

141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai kezelőágy

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 141140 Hidraulikus Pink Kozmetikai termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
G
Ginter Krisztina - Szeretném megtudni a szék szélességét és teherbírását valamint a szállítási határidőt vagy hogy személyesen is átvehető e köszönöm 2023-07-25 06:31:22 Válasz
1 válasz megjelenítése
B
Barabás János Barna - A képek között van egy kép mérettel, és személyesen is átvehető üzletünkben. 2023-10-08 10:40:43 Válasz