140766 ST-2240 3Motoros Exkluzív kozmetikai Ágy - Szürke kezelőágy

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113772-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

140766 ST-2240 3Motoros Exkluzív kozmetikai Ágy - Szürke kezelőágy:

Az Eclipse sorozat kozmetikai székeit egyszerű, modern kialakítás jellemzi. Praktikus funkciókkal vannak ellátva, így tökéletesek a professzionális szépségszalonokban, valamint a szakorvosi rendelőkben végzett kezelések széles skálájához .

Minimalizmus és funkcionalitás

A modern kialakítású Eclipse elektromos kozmetikai szék 3 db működtetővel van felszerelve, melyeket a kábelen lévő távirányító vezérel. A könnyű beállítás lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen állítsa be a pozíciót a különféle kezelések elvégzéséhez, és a minimalista felület szinte minden belső térben működik.

A használat egyszerűsége

A könnyen használható távirányítóval könnyedén 3 síkban állíthatja a széket – állítható magasságú, háttámlával és lábtartóval. Az elektromos működtetőknek köszönhetően simán beállítható egy kényelmes heverő pozícióba , így kényelmesen végezhet rajta arc- és testkezeléseket. Sőt, teljesen kinyújtva eléri a 2,3 métert is, így tökéletes támogatást nyújt a magasabb felhasználók számára. Az ülés jobb oldalán egy speciális fém tartó található a távirányító felakasztásához . Ez megkönnyíti a tárolást, és mindig kéznél van.

Gyakorlati elemek

A fejtámla kihúzható , ami segít a felszerelést a különböző magasságú felhasználók igényeihez igazítani, stabil tartást biztosítva a fejnek a kezelések során. A 180°-ban mozgatható karfák megkönnyítik az ülésen való helyet, és kényelmes hozzáférést biztosítanak az eljárást végző személynek. Az alkalmazott megoldások jelentősen befolyásolják a magas használati komfortot és a munkaergonómiát.

Futurisztikus megjelenés

A szilárd alap biztosítja a stabilitást, a termék tartósságát és a munka kényelmét. A fotel habszivaccsal van kitöltve, és kellemes tapintású, szürke árnyalatú matt műbőrrel borított. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a berendezés ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható . Az áramvonalas forma és a kivitel egyszerűsége esztétikus megjelenést kölcsönöz , és szinte bármilyen belső térbe illeszkedik.

A szék részletes méretei a képen láthatók.

A készlet tartalma: ülés talppal, vezetékes távirányító, tápegység.

Adatok:

Típus: elektromos

Működtetők száma: 3

Szín: szürke árnyalatai Kárpit

anyaga: szintetikus bőr

Üléskitöltés: hab

Kezelés: távirányító

Garancia: egy év

Teljesítmény: 200 W

Feszültség: 220-230 V

140766 ST-2240 3Motoros Exkluzív kozmetikai Ágy - Szürke kezelőágy

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 140766 ST-2240 3Motoros Exkluzív kozmetikai Ágy - Szürke termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!