Wella Professionals Koleston Perfect 9/7

 • Wella Professionals Koleston Perfect 9/7 0
 • Wella Professionals Koleston Perfect 9/7 1
 • Wella Professionals Koleston Perfect 9/7 2
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#98228-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Wella Professionals Koleston Perfect 9/7 :

hajfesték Wella Professionals Koleston Perfect 9/7

hajfesték Wella Professionals Koleston Perfect 9/7 Leírás:

 

 

DEEP BROWNS ÁRNYALAT
Wella Koleston Perfect 9/7
Bővebb információk a termékről:
DEEP BROWNS ÁRNYALAT
Kíváló színek a Koleston Perfect és a Welloxon Perfect verhetetlen színrendszerének köszönhetően. Mi az újdonság?
Koleston Perfect új és továbbfejlesztett formulája még kifejezőbb színeredményért
Még intenzívebb, vibráló színek, most még jobb színkiegyenlítéssel!
Színek nagy választéka sok izgalmas, új árnyalattal
Hosszantartó, főleg a vörös színek esetében. Koleston Perfect Vibrant Reds színek most még tovább tartanak - akár 15%-kal is!
Figyelemre méltó ragyogás! Mit szólna - a kezeletlen hajhoz viszonyított - akár 69%-kal nagyobb csillogáshoz?
Hihetetlen! Nem csak jobb, hanem gyengédebb is! Az új Koleston Perfect most még gyengédebb azért, hogy a festés gondtalan legyen.
Jelentősen továbbfejlesztett ammónia szag elfedés az új illat technológia alkalmazásával!
Új kozmetikai állag észrevehetően jobb keverhetőséggel a Welloxon Perfect formulának köszönhetően
Az új, figyelemfelkeltő és inspiráló csomagolás, amit érdemes megmutatni, továbbfejlesztett árnyalat kódokkal és az almárkák könnyű megkülönböztetésével. Fő design eleme a pávatoll, ami a kreativitás, a csillogás, a szépség és a színek széles választékának szimbóluma - az új Koleston Perfect tökéletes kifejezése.

 

Wella Professionals Koleston Perfect 9/7

Wella Professionals :

Német hajápolási termékekre szakosodott cég, melyet 1880-ban Franz Stroher alapított. A cég ma a Procter & Gamble tulajdonában van, a termékeit a világ 150 országában értékesítik és több mint 14000 alkalmazottja van. Szenvedélyünk a haj! Fedezze fel a 4 hajápoló termékcsaládot, amelyek különböző hosszúságú, vastagságú és igényű hajhoz igazodnak. Brilliance a festett hajra, Enrich száraz és sérült hajra, Balance a fejbőrre, Age az érett hajra.

A Wella Professionals Care kiváló teljesítményével és inspiráló illataival azonnali és ellenállhatatlan élményt nyújt. Az ILLUMINA Color feltárja a korábban soha nem látott lehetőségeket, mindazok számára, akik egészséges, fiatalos és egyéni hajszínre vágynak! 20 egymással keverhető szín és 100%- os őszhaj lefedettséget biztosít.

A Wella Professionals több mint 135 éves fennállása óta mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy fodrász partnereit ellássa minden olyan termékkel, eszközzel, szolgáltatással, amelyek munkájukhoz nélkülözhetetlenek. Ezzel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy fodrászaink a lehető legmagasabb színvonalat érjék el munkájukban és így növeljék elismertségüket vendégeik és a szakemberek körében.

Meggyőződésünk, hogy az általunk forgalmazott termékek csak professzionális szakértelem birtokában biztosítják a megfelelő végeredményt. A szalonvendégek számára is elengedhetetlen a megfelelő szakértői tanács az ápoló és formázó termékek helyes otthoni használatához, ezért továbbra is elsősorban fodrászoknak kínáljuk termékeinket és az ő kiszolgálásukat tűztük ki célul. Hiszünk abban, hogy csak egy fodrász tudja életre kelteni a tökéletes hajszínt, így a kívánt eredmény eléréséhez mindenképpen szakemberhez kell fordulni.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Wella Professionals Koleston Perfect 9/7 termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!