Anaconda Rosacea krémgél vörösalga-kivonattal, 50 ml

  • Anaconda Rosacea krémgél vörösalga-kivonattal, 50 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#113808-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Anaconda Rosacea krémgél vörösalga-kivonattal, 50 ml:

 
A hatóanyagokban gazdag, könnyű krémgél kifejezetten az érzékeny, rosaceás bőr ápolására került kifejlesztésre. Használata során a kitágult erekben összehúzódást indít el, csökken az arc pirossága, és csillapodik a kellemetlen bőrérzet. Javítja a bőr általános funkcióit és erősíti az érfalakat. Növényi hatóanyagokkal és ásványi anyagokkal. PARABÉNMENTES FORMULA, UVA/UVB-FÉNYVÉDELEMMEL!
Hatóanyagai: vörösalga-kivonat, ásványi anyagok, körömvirág-kivonat, vadgesztenye-kivonat.
Kiszerelés: 50 ml

Lakossági árakért kérjük telefonáljon.

Telefonszám : 06 30 30 39 471

Anaconda Rosacea krémgél vörösalga-kivonattal, 50 ml

Anaconda:

A közel 30 éve a professzionális kozmetikai piacon lévő márka elsőként kínált lehúzható maszkot a hazai közönségnek. Az azóta eltelt hosszú évek során megszerzett tapasztalatot felhasználva, a folyamatos megújulás elkötelezettjeként fejlesztik készítményeiket.

Az elmúlt időszak intenzív fejlesztési tevékenységének köszönhetően teljes portfoliójuk átalakításra kerül. A név és arculatváltással nem pusztán termékeik megjelenését kívánják a felhasználók számára kellemesebbé tenni, a külsőségek megváltoztatása formulájuk átfogó modernizálását is magában foglalja.

Az új Anaconda Professional portfolió a szakma elvárásaihoz jobban alkalmazkodó termékstruktúrával, új, innovatív aktív anyagokkal és magas hatóanyag-tartalommal kínál teljes kezelési sor megvalósítására alkalmas megoldást.

Filozófiájuk egyszerű: Ötvözni a professzionális kozmetikumok terén szerzett több évtizedes tapasztalatukat a legmodernebb hatóanyagok alkalmazásával.

Küldetésük olyan minőségi, valóban hatékony professzionális kozmetikai termékek fejlesztése és gyártása, amelyek használatával az őket választó kozmetikus szakemberek munkájukat eredményesen, vendégeik maximális megelégedésére végezhetik. Bíznak benne, hogy újdonságaink elnyerik a szakma tetszését.

Szállítási idő: Amennyiben van raktárunkban, 1-2 munkanap, rendelés esetén 1-3 hét!

Garancia: lásd a csomagoláson!
 

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Anaconda Rosacea krémgél vörösalga-kivonattal, 50 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!