HELIA-D C-Vitaminos Enzimes Peeling 250ml

  • HELIA-D C-Vitaminos Enzimes Peeling 250ml 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#104095-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

HELIA-D C-Vitaminos Enzimes Peeling 250ml:

C-Vitaminos Enzimes Peeling 250ml

HELIA-D C-Vitaminos Enzimes Peeling 250ml

HELIA-D:

Botox hatású kezelések A legkorszerűbb kozmetikai gépekkel kombinált BOTOX hatású kezelés. Gyémántfejes hámlasztással előkészítjük a bőrt, majd mezoterápiával a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a BOTOX hatású hatóanyagokat, mely által a mimikai ráncok mélysége és száma jelentősen csökken és hatása hosszú ideig fennmarad.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok HELIA-D C-Vitaminos Enzimes Peeling 250ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
K
Kristóf Angelika Tisztelt Cím, Szeretném megkérdezni, hogy ez a szakmai termék, amit elméletileg csak kozmetikus vásárolhat, miért ilyen olcsó? A listaára 6.750,-ft, nem járt le a szavatossága? Szeretnék belőle pár darabot. https://www.szepsegklinika.hu/?oldal=2&kat=4368&termek=104095 Üdvözlettel, Angelika Tatabányáról
2022. 08. 21. - 03:01 Válasz