Paese Sminkkalendárium 24-31

Ingyenes házhozszállítással
  • Paese Sminkkalendárium 24-31 0
  • Paese Sminkkalendárium 24-31 1
  • Paese Sminkkalendárium 24-31 2
  • Paese Sminkkalendárium 24-31 3
  • Paese Sminkkalendárium 24-31 4
  • Paese Sminkkalendárium 24-31 5
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#111676-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Paese Sminkkalendárium 24-31:

A Paese make-up treats egy újévi naptár, amely nyolc teljes értékű Paese terméket tartalmaz. Kezdje velünk a 2022-es visszaszámlálást!

December 24. és 31. között minden nap fedezzen fel egy új terméket, és élvezze egész évben:

Hydrobase smink alá - sikeresen helyettesíti a nappali krémet és a smink alapjait. Hűtőszekrényben tárolandó – a hűvös alap kiválóan frissíti az arcbőrt és csökkenti a duzzanatot. Vegán és gluténmentes.

A Dreamily paletta - nyolc szemhéjpúdert tartalmaz, gondosan kiválasztott színválasztékkal, amelyek minden alkalomra segítenek elkészíteni a sminket. A szemhéjpúderek matt, gyöngyház és szatén felülete különféle hatásokat tesz lehetővé. A finom rózsaszín, természetes bézs, klasszikus barna és egy kis arany univerzálissá teszik a palettát. A kiváló minőségű gyöngypigmentek lágy, fényes felületet és mély színt biztosítanak.

Puff Cloud - fügekaktusz olajjal simító szempúder. Meghosszabbítja a korrektor tartósságát, és alkalmas az érzékeny és finom bőrre. A termék vegán.

Beauty Lipgloss 02 Sultry - tükörszerű fényt és nagyon finom színt biztosít - a hatás órákon át tart. A fényvisszaverő részecskék teltebbé varázsolják az ajkakat, és a krémes textúra nem hagy ragacsos filmet. A réti habolajjal dúsított formula táplálja és hidratálja az érzékeny ajakbőrt, valamint megelőzi az öregedés jeleit.

Selfglow highlighter – két pezsgő árnyalatot kombinál, amelyek szárazon felvihetőek a természetes selymes ragyogásért, vagy nedvesen a lenyűgöző, csípős hatás érdekében. A termék arcra és testre egyaránt alkalmas.

Mattologie rúzs 103 Total nude - Ez egy matt, hosszan tartó rúzs. Több mint 50%-ban természetes összetevőket tartalmaz, amelyek simító és hidratáló hatást biztosítanak. Vegán és gluténmentes.

Liloosh szempillaspirál - egyetlen mozdulattal extrém volument és határozottságot biztosít a szempilláknak. Az ámbra és a fekete orchidea érzéki illata kellemes rituálé teszi a felvitelt. A női testre emlékeztető formájú kefe panoráma hatású maximális szempilla volumenről gondoskodik.

Por illatú szójagyertya – 100%-ban természetes szójaviaszból, GMO-któl, növényvédő szerektől és mesterséges adalékanyagoktól mentes. Cédrusfa, narancsvirág és jázmin porszerű kompozíciója - Paese követői válogatták!

Paese Sminkkalendárium 24-31

Paese:

A Paese egy dekorkozmetikumokat gyártó márka, melyet Olaszországban gyártanak, de lengyel tulajdonú, saját fejlesztésű márka. A termékeik nagy része parabénmentes.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Paese Sminkkalendárium 24-31 termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!