Szépségápolásban az alapozó

Szépségápolásban az alapozó

Ha jól használod, akkor tényleg csodákra képes az alapozó a szépségápolásban!

Hol van már a napsütötte arcszínünk? Így ismét előtérbe kerülnek apróbb bőrhibáink amik szinte követelik maguknak az alapozó használatát. Itt a szépségszalonban számtalan tippet, trükköt, tanácsot adunk Neked, hogy hogyan is használd...

Tippek, trükkök, hogyan használd az alapozót

Az egyik legfontosabb, hogy harmonizáljon a bőröd és az alapozód színe. Ha a leggondosabb kísérletezésed ellenére sem találod meg azt az árnyalatot, amely a bőrszínedhez leginkább passzol, akkor keverd ki bátran két vagy akár három árnyalatból.

Az alapozót az orrodtól kifelé és fentről lefelé haladva dolgozz alaposan el az arcodon, így biztosan egységes lesz a színe, és egyenletes lesz tőle az arcbőröd.

A matt bőrfelszínt biztosító alapozókat a kevert vagy a zsíros bőr számára fejlesztették ki, ne használd, ha száraz a bőröd.

Szépségápolás - Anti Aging alapozók...

Amikor már apró ráncokkal is küzdesz, akkor jön el csak igazán az alapozók ideje! Használd ilyenkor az Anti Aging folyékony alapozókat. Miért is hatásosak és látványosak: Fényvisszaverő részecskéket adagolnak a festékhez, optikailag csalást elkövetve simábbnak mutatja a bőrödet.
Már nem csak az arckrémek tartalmaznak bőröregedést gátló anyagokat a szépségápolásban. Az alapozóhoz adott hialuronsavnak, vitaminoknak köszönhetően a bőr állagát is óvják ezek a festékek.

Szépségápolás - Alapozó fajták...

Az alapozó manapság igen sokféle: portól kezdve az állagát a felvitel után megváltoztató habosított változattól a folyékonyig bármilyen állagú lehet egy alapozó.

Ha picit tágabbak a pórusaid vagy fáradt a bőröd, akkor az alapozót megelőzően használj speciális sminkalapot nyújtó szérumokat. Ettől még egyenletesebb lesz a bőr, sokkal szebben terül majd el rajta az alapozó.

A kompakt alapozót szivaccsal oszlasd el az arcodon, a por állagúhoz mindenképpen ecset dukál. A krémes változatot pontokban tedd az arcodra, és a kezeddel vagy ecsettel dolgozd el rajta. A folyékony alapozókat a legszebben a kezeddel tudod eloszlatni.
Ha alapozót használsz, akkor mindenképpen kerüljön a nyakadra sőt a dekoltázsodra is belőle, mert érdekesen mutat, ha csak az arcod szép egyenletesen barna! Mindig felöltözve sminkelj, így megvédheted ruhádat a púder foltoktól.

Alapozók itt...

Hozzászólások Szépségápolásban az alapozó cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!