Aloe Vera, mint csodafegyver a szépségápolásban

Aloe Vera, mint csodafegyver a szépségápolásban

Szépségápolás - Aloe Vera

Talán Te is hallottál már vagy esetleg használtál is Aloe verás készítményeket. Így lehet, hogy már a saját bőrödön is tapasztaltad az Aloe vera szépségápolásban elért jótékony hatását. Az Aloe vera hatóanyagai segítenek megőrizni a bőr fiatalos vitalitását és feszességét, mivel nedvességgel látják el a bőrt, és ellensúlyozni tudják a káros környezeti hatásokat. Itt a szépségszalonban most mindenre fény derül...

Aloe vera - sokoldalú és értékes a szépségápolásban is

Az Aloe vera hatóanyagai segítenek megőrizni a bőr fiatalos vitalitását és feszességét, mivel nedvességgel látják el a bőrt, és ellensúlyozni tudják a káros környezeti hatásokat.

Sok más természetes gyógyszerrel és gyógynövénnyel ellentétben az Aloe vera nemcsak a belső egészségi problémákon segít, hanem a külső problémákon, hisz a szépségápolásban is igazi csodafegyvernek számít.

aloe vera

1984-ben az észak-texasi kutató laboratórium élettanprofesszorának és igazgatójának, Ivan E. Danhofnak sikerült bebizonyítania, hogy az Aloe vera gél használata során  a petyhüdt bőrnél kollagéntermelő sejtek (fibroblasztok) képzése indult el, a normális sejtmegújuláshoz képest hat-nyolcszorosára növelte azokat. És mint tudjuk éppen a kollagénnek van döntő befolyása a bőr rugalmasságára és simaságára. Danhof ezenkívül arra is rájött, hogy az Aloe vera gél háromszor-négyszer gyorsabban hatol a bőrbe, mint a tiszta víz, és emiatt sokkal gyorsabban látja el bőrünket nedvességgel. Az Aloe vera gél így a szépségápolásban tökéletes társad lehet.

Az Aloe vera, mint „szépségszérum”

Ez a kicsi és igénytelen, de igen jelentős növény még ma is olyan bájjal ragyog, mint sok évvel ezelőtt. Tulajdonságai olyan sokoldalúak, hogy felhasználási lehetőségei még mindig nincsenek teljes mértékben kiaknázva.

Az Aloe vera manapság is igen „divatos” szer - a belőle készült kozmetikumok kínálata mostanra már szinte áttekinthetetlen. A legtöbb esetben azonban csakis a reklám céljából áll ott a gyógynövény neve - a tényleges aloéarány eközben szinte nulla. Nem vitás, hogy csak kevés gyártó van, aki minőségi Aloe vera kozmetikumokat kínál.

Az LR termékeknél és kozmetikumoknál minden esetben feltüntetjük az Aloe vera tartalmat! Fedezd fel Te is az Aloe vera jótékony és csodás hatását saját bőrödön!

Aloe Vera termékeink

Hozzászólások Aloe Vera, mint csodafegyver a szépségápolásban cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!