A tökéletes dekoltázsodért

A tökéletes dekoltázsodért

Szépségápolás - dekoltázs

A mell az egyik legszexisebb testrészed – bizonyára Te is gyakran élsz ezzel az érzéki fegyvereddel: szívesen megmutatod, amennyire lehet, persze a tisztesség határain belül. De ahogy testünk más területe, úgy a melleink is gondos ápolásra szorulnak. Nem lehet elég korán elkezdeni...

Érzéki fegyverünk...

Az évek multával melleid feszessége is csökkenhet. Gondos ápolása és a tornáztatása eredményeképpen azonban dekoltázsod ismét kisimulhat, a kötőszöveted feszesebbé válhat.

dekoltázs ápolás

Dekoltázsápolás bőrradírral

A szépségápolásnál a mell ápolásához hozzátartozik a mindennapi zuhanyzás, masszírozás és a heti bőrradírozás. Az elhalt hámréteg eltávolításához a kozmetikusok zabkorpát javasolnak, mivel ez nemcsak a lerakódásokat távolítja el, hanem táplálja is a bőrt, megszünteti a - sokaknál gyakori - viszketést. Megújulnak a fáradt szövetek, javul a bőr rugalmassága, élénkül a vérkeringés, egészséges sejtek képződnek. A legjobb, ha egy arcmasszírozó kefével viszed fel a radírt, és körkörös mozdulatokkal bemasszírozod.

Dekoltázsápolás váltott zuhannyal

A reggeli meleg vizes zuhany után, a hideg zuhany tökéletesen edzésben tartja a mellszövetedet - a váltakozó elernyedés és megfeszülés rugalmassá teszi az ereket és a szöveteket.

Dekoltázsápolás feszesítő masszázzsal

A legjobb hatás érdekében naponta kétszer - reggel és este - kenj feszesítő speciális dekoltázs krémet a dekoltázsodra, a szegycsontodra és mindkét mell irányába, majd a vállad felé átlósan a mellekre. Támaszd meg alul az egyik kezeddel a melledet, a másikkal pedig cikcakk-mozdulatokkal masszírozd be a krémet alulról felfelé a bimbó irányába.

Étkezz mellbarátian!

Építsd be a jótékony hatású tápanyagokat az étrendedbe is! Ilyen anyagokat tartalmaznak a teljes kiőrlésű gabona pelyhek, a nyers zöldség, a gyümölcs és a hal.
Tartózkodj a magas sótartalmú ételek fogyasztásától, mert a só megköti a szervezetben a vizet, és a felhalmozódott víz túlzottan kitágíthatja a kötőszöveteket. Sokkal inkább mellbarátnak mondhatók a magas káliumtartalmú ételek, mint pl. a banán, a teljes őrlésű lisztből készült élelmiszerek vagy a rizs, valamint az univerzális C-vitamin.

Dekoltázsápolási termékek...

Hozzászólások A tökéletes dekoltázsodért cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!