3 szabály, amit feltétlen be kell tartanod, hogy megőrizd arcbőröd feszességét

3 szabály, amit feltétlen be kell tartanod, hogy megőrizd arcbőröd feszességét

Arcbőr feszesség

Legyél tisztában azzal, hogy mit szabad és mit tilos a szépségápolásban! Nincs mese, a legtöbbet te tehetsz a bőröd állagának megőrzéséért!

Bőrápolási szabály 1

Legyél tisztában azzal, hogy mit szabad és mit tilos a szépségápolásban!
Nincs mese, a legtöbbet te tehetsz a bőröd állagának megőrzéséért! Bár valóban befolyásolják bőröd öregedési folyamatát az örökölt tényezők is, azonban a káros hatásokat tudatosan visszaszorítva elodázhatod arcbőröd idő előtti megöregedését.

Bőrápolási szabály 2

Az arcbőröd alatt is sok-sok apró izom mozog, biztosítva arcod mimikáját. Ne hagyd ellustulni a bőrödet!
Bevetheted a divatos arcjógát, vagy arctornát is, de egyszerűen a régi trükköt is alkalmazhatod: Mondd el mindennap az ABC betűit tükör előtt, jól artikulálva. Fokozhatod a bőröd rugalmasságát ütögetős-csipkedős mozdulatokkal is.

Bőrápolási szabály 3

És ami a legfontosabb - használj tudatosan úgynevezett anti-age hatóanyagokat tartalmazó, minőségi kozmetikumokat!
Persze nem árt tisztában lenned azzal, hogy mit kensz az arcodra. Ha tudod, mi mit jelent, akkor könnyebb a neked megfelelő készítményt kiválasztanod:

Anti-age termékek

Antioxidánsok és a bőrápololás

Kivétel nélkül az összes bőröregedést gátló és napozókrémben megtalálod őket. Ezek a vitaminok és növényi hatóanyagok képesek ellensúlyozni a környezeti ártalmak és a stressz bőröregedést felgyorsító hatását. Nagyon fontosak a szépségápolásban!

Antioxidáns termékek

Ceramidok és a bőrápololás

A bőr lipidtartalmának 40 százalékát a ceramidok alkotják. A bőr lipidrétege elengedhetetlenül fontos a védekezőképességének megóvása érdekében, valamint ez a réteg felelős a nedvesség bőrben való megtartásáért, hiányukban az arcbőr szárazzá, érdessé válik. A szépségápolás nélkülözhetetlenek!

Ceramid termékek

Enzimek és a bőrápololás

Csodásan felélénkítik a fáradt, „szürke” arcbőrt. Az olyan szépségápoló krémekben biztosan nem fogsz csalódni, amik enzimeket tartalmaznak, ha kényeztetni szeretnéd a száraz, érzékeny bőrödet.

Hialuronsav és a bőrápololás

Aminosavak – Elengedhetetlenek, ha a bőrnek vízmegkötő szerekre van szüksége. Ugyan a bőrünk termel hialuronsavat, de sokszor szüksége van egy kis kívülről jövő erősítésre. A szépségápolásban nélkülözhetetlenek.

Hialuronsav termékek

Hozzászólások 3 szabály, amit feltétlen be kell tartanod, hogy megőrizd arcbőröd feszességét cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!