Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask - Kötéserősítő Intenzív Hidratáló Maszk 100ml

  • Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask - Kötéserősítő Intenzív Hidratáló Maszk 100ml 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#113724-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask - Kötéserősítő Intenzív Hidratáló Maszk 100ml:

Az Olaplex Bond Intense Moisture Mask No. 8 hajpakolás koncentrált összetételének köszönhetően táplálja, erősíti és regenerálja a száraz és sérült hajat. Az Olaplex összetevő pedig ideálisan ápolja a sérült és fodrászati műveletek következtében károsult hajat. Gondolunk itt a tartósra, a hajfestésre és a színleszívásra, ami a hajat nagymértékben szárítja és károsítja.

A Bond Intense Moisture Mask No. 8 hatása a hajra

javítja a sérült és a fokozottan száraz hajat,

hidratálja és puhítja a hajat, így az könnyebben formázható lesz,

táplálja és erősíti a hajat,

növeli a hajfényt,

szulfátmentes és parabénmentes.

Olaplex, a sztárösszetevő

Ez az az összetevő, amely nagy áttörést jelentett a vegykezelt haj ápolásában. Javítja a haj belső szerkezetét azzal, hogy erősíti a kémiai úton megbolygatott diszulfid kötéseket. Ennek hatására a haj erősebb és egészségesebb lesz.

A hajpakolás használata

Vigye fel megmosott, törülközővel szárított hajra a hajtövektől a hajvégekig. Hagyja hatni 10 percig, majd öblítse le. A legjobb eredmények érdekében használja vele az Olaplex No. 4 sampont és Olaplex No. 5 hajkondicionálót is.

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask - Kötéserősítő Intenzív Hidratáló Maszk 100ml

Olaplex:

A 2014-ben alapított Olaplex márka megalkotói Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker vezető szakemberek az anyagok és a vegyészet területén. Együtt találták fel azt a kémiai összetevőt, amely - a vegyszeres kezelés során és azt követően - szilikonok és ásványi olajok nélkül állítja vissza a haj roncsolt kötéseit. A márka által bemutatott, teljesen eredeti hajkozmetika segítségével meggátolhatja a festésnél előálló hajkárosodást. Egy egyedülálló vegyi receptúra, amely képes megsokszorozni és megújítani a sérült diszulfid kötéseket.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask - Kötéserősítő Intenzív Hidratáló Maszk 100ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!