Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo - Kötésfenntartó Mélytisztító Sampon 250ml

  • Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo - Kötésfenntartó Mélytisztító Sampon  250ml 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#113723-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo - Kötésfenntartó Mélytisztító Sampon 250ml:

Gyakran festi a haját, vagy éppen színleszedést végez rajta? Azt viszont nem tudja, hogy minden egyes alkalommal gyengébb lesz a haja és egyre csak veszít a vitalitásából? Ezek az aggodalmak már szerencsére nem okoznak gondot. Ismerje meg az Olaplex egyedülálló forradalmi hajápolási rendszerét. Az Olaplex termékeknek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a gyakori hajfestés vagy színleszedés kárt tesz a hajában. A hajszárazság és a töredezett hajvégek már a múlté. Egy fodrászatban tett látogatással a haj erősebb, fényesebb, egészségesebb lesz, mint valaha. Ami a legjobb, hogy ez a hatás meghosszabbítható az Olaplex otthoni hajápolásra szánt termékeivel.

Olaplex és forradalom a hajápolásban

A forradalmi hajápolók létrejötte Dean Christal nevét dicséri. Ehhez a szakma élén álló vegyészeket, Dr. Eric Pressly éd Dr. Craig Hawker segítségét kérte. Annak ellenére, hogy hajápolási termékek területén még nem dolgoztak, ez a két férfi új felismeréseket tett, és közös erővel kifejlesztettek egy egyedi, hatékony hajmegújulást segítő molekulát. A hatékony összetevő képes megújítani a hajban található, megbolygatott diszulfid kötéseket, aminek az eredménye az erősebb, fényesebb és elsősorban egészségesebb haj. Ettől a pillanattól kezdve a hajfestés és a színleszedés biztonságosabb, mint valaha.

Olaplex, a szuperhős

Az Olaplex teljeskörű több lépcsős hajápolási rendszert kínál. Az első kettő a professzionális fodrászokat érinti, ez konkrétan az Olaplex No. 1 Bond Multiplier. A fodrász ezt a szert keveri a hajfestékbe vagy a színleszedőbe. A másik pedig a No. 2 Bond Perfector, ami a hajfesték leöblítését követően ajánlott hajápoló pakolás. Otthoni hajápolásra az Olaplex No. 3 Hair Perfector hajszín tartósságát fokozó regeneráló hajápolót vagy az Olaplex No. 4 a No. 5 2 az 1-ben sampon és hajkondicionálót ajánljuk. Közkedvelt még az Olaplex No. 6 hajsimító krém és az Olaplex No. 7 tápláló olaj hajra. Ez minden? Biztosan nem. Valami azt súgja, hogy az Olaplex termékek egyre csak gyarapodnak.

Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo - Kötésfenntartó Mélytisztító Sampon 250ml

Olaplex:

A 2014-ben alapított Olaplex márka megalkotói Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker vezető szakemberek az anyagok és a vegyészet területén. Együtt találták fel azt a kémiai összetevőt, amely - a vegyszeres kezelés során és azt követően - szilikonok és ásványi olajok nélkül állítja vissza a haj roncsolt kötéseit. A márka által bemutatott, teljesen eredeti hajkozmetika segítségével meggátolhatja a festésnél előálló hajkárosodást. Egy egyedülálló vegyi receptúra, amely képes megsokszorozni és megújítani a sérült diszulfid kötéseket.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo - Kötésfenntartó Mélytisztító Sampon 250ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!