Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment - Intenzív Kötésépítő Kezelés - 155ml

  • Olaplex  No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment  - Intenzív Kötésépítő Kezelés - 155ml 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#113721-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment - Intenzív Kötésépítő Kezelés - 155ml:

Részesítse sérült haját intenzív és mélyre ható ápolásban az Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment No. 0 hajszérummal, amely jelentősen erősíti a hajszálak szerkezetét és javítja a vegykezelés, hajformázás, hőkezelés és egyéb kedvezőtlen hatások okozta hajkárosodást. Segítségével a haj képes visszanyerni a fényes és egészséges megjelenését.

Az Intensive Bond Building Hair Treatment No.0 jellemzői

felkészíti a hajat a N°3 Hair Perfector felvitelére,

képes visszaadni a sérült hajnak az elvesztett erejét és fényét,

minden hajtípusra megfelel.

A hajápoló szérum használata

Vigye fel száraz hajra a hajtövektől kezdve, hagyja hatni 10 percig. Ne öblítse le, és vigye fel a Hair Perfector N°3 készítményt. Hagyja hatni 10 percig, majd öblítse le és mossa meg a haját samponnal. A legjobb eredményekért használja az OLAPLEX N°4 samponnal és N°5 hajkondicionálóval.

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment - Intenzív Kötésépítő Kezelés - 155ml

Olaplex:

A 2014-ben alapított Olaplex márka megalkotói Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker vezető szakemberek az anyagok és a vegyészet területén. Együtt találták fel azt a kémiai összetevőt, amely - a vegyszeres kezelés során és azt követően - szilikonok és ásványi olajok nélkül állítja vissza a haj roncsolt kötéseit. A márka által bemutatott, teljesen eredeti hajkozmetika segítségével meggátolhatja a festésnél előálló hajkárosodást. Egy egyedülálló vegyi receptúra, amely képes megsokszorozni és megújítani a sérült diszulfid kötéseket.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment - Intenzív Kötésépítő Kezelés - 155ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!