Alfaparf milano

Az Alfaparf Olaszország egyik vezető, professzionális hajápoló készítményeket gyártó márkája, mely több, mint 30 éve áll a fodrászok szolgálatában.
A márka kínálatában hajfestékeket, hajformázó és hajápoló készítményeket találunk.
Szűrés

Legjobb Alfaparf milano 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Alfaparf milano kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Alfaparf milano vásárlása?

Alfaparf milano kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Alfaparf blends of many:

Alfaparf milano - Az alfaparf megalkotta a Blends of Many termékcsaládot, férfiak számára. A férfiak szépségápolási termékeinek piaca évi 6, 4%-kal nő. Hatalmas szám, tekintve, hogy a kimondottan férfiaknak szánt termékek nem tekintenek vissza olyan jelentős múltra, mint a hölgyeknek szóló társaik. Az Alfaparf Milano olasz márka ebben is élen jár. Azonnal észrevette az iparág változását, reagált, és megalkotta a Blends of Many termékcsaládot, férfiak számára. A férfiak egyre inkább odafigyelnek magukra. Nincs szükségük szerteágazó palettára, csak néhány, egyszerűen használható, ám minőségi termékre vágynak, hogy eleget tegyenek a napi szépségápolási rutinnak.

Alfaparf color wear hajszínezők:

hajszínező Alfaparf milano - Az Alfaparf Olaszország egyik vezető, professzionális hajápoló készítményeket gyártó márkája, mely több, mint 30 éve áll a fodrászok szolgálatában. Az márka kínálatában hajfestékeket, hajformázó és hajápoló készítményeket találunk.

Alfaparf evolution hci/mlv hajfestékek:

hajfesték Alfaparf milano - Az Alfaparf Evolution of the Color hajfesték hihetetlen ragyogásának a 99%- os tisztaságú Kristályosított Mikropigment a titka, amely maximális kényelemet biztosít a festék felvitelénél, végtelen színtartományt, egyszerű használatot. Az Alfaparf Evolution of the Color hajfesték hihetetlen ragyogásának a 99%- os tisztaságú Kristályosított Mikropigment a titka, amely maximális kényelemet biztosít a festék felvitelénél, végtelen színtartományt, egyszerű használatot. Maximális fedést, és maximált világosító hatást. Használatával fénylő, és csillogó színek, színhűség, természetesség, és a haj egészségének teljes körű védelme biztosított. A HCI tiszta Kristályosított Mikropigmentek még hatékonyabban és könnyebben tudnak bejutni a haj szerkezetébe. Krémhidrogén jelenlétében e molekulák összekapcsolódnak, új színmolekulák keletkeznek, még nagyobbak, és még koncentráltabbak, amelyek hosszú időn keresztül stabilan a kapilláris rostban maradnak. Az UV filterek 24 órán keresztül védik a haj színét és egészségét még az erős napsugárzás káros hatásaitól is. Használati információk: Alapszín esetén Keverési arány: Az Alfaparf Evolution of the Color hajfesték alapszínei esetén, amelyekbe beletartoznak a szuperszőkítők is, a keverési arány mindig 1:1, 5. Tehát egy tubus Evolution of the Color hajfestékhez, amely 60 ml-es, 90 ml ALFAPARF krémhidrogént kell keverni. Az így kapott keverék mennyisége 150 ml amely elegendő egy középhosszú haj befestéséhez. Platinum sorozat esetén a sorozat színeit minden esetben 1:2 arányban kell keverni, tehát egy tubus, azaz 60 ml Evolution of the Color hajfestékhez, 120 ml 40 volumenes (12%) ALFAPARF krémhidrogént kell keverni. A termék kizárólag pontos keverési arányok betartása mellett fejti ki tökéletesen hatását. Az egyik legfontosabb mozzanat a krémhidrogén kiválasztása, amely különösen meghatározó natúr haj világosításánál. A világosítás mértéke a kiválasztott krémhidrogén tömegszázalékától függ.

Alfaparf il salone milano termékcsalád:

Alfaparf milano - A legenda, ami túléli a történelmet. A’80-as évek közepe felé a milánói szalonok egy új hajápoló terméksorozatot kezdtek el használni. Minőség, hagyomány, eredmény. Tápláló összetevők, kézműves atmoszféra, a tradíció illata. Ezek azok a dolgok, amelyek először vonzották a fodrászokat. Aztán meglátták az eredményt, és a hír szájról szájra terjedt, szalonról szalonra, keresztül-kasul az egész világon. Tej, búza, lenmag és argán olaj: a legjobb természetes összetevők a mesés hajhoz. 35 évvel később, több mint 300.000 fodrász választja az innovatív formulát a vendégei számára. A nők most már otthon is megtapasztalhatják a legendás professzionális termékek minőségét és eredményét. Az il salone milano tökéletes megoldást kínál minden helyzetben. Fedezd fel a the legendary collection-t.

Alfaparf lisse design keratin therapy termékcsalád:

Alfaparf milano - A Lisse Design Keratin Therapy egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza. A Lisse Design Keratin Therapy egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza. A Lisse Design keratinos hajsimító termékcsalád termékeiben extra adag keratin található, egy igazi “vitalitásbomba”, ami azonnal feltölti a haj sérüléseit. A beépülő keratin pedig a súlyánál fogva egyenesíti ki a hajat. A hatás 3 hónapig tarós. Éppen ezért a vegyileg kezelt hajak esetében sokkal látványosabb simítást és puhaságot érhetünk el, hiszen a keratinnak lehetősége van beépülni a hajba. Természetes hajak esetében a haj kisebb sérüléseibe képes beépülni a hatóanyag, így arányosan a simítás mértéke is kisebb lesz. A keratinos kezelés előnye, hogy a terápia azonnali eredményt nyújt, gyorsan elsajátítható és vendégeinknek új szolgáltatásként ajánlhatjuk. A terméket ecsettel kell felvinni a hajra, és ugyanúgy kell vele dolgoznunk, mintha festenénk. Gyors, hiszen két óra alatt el lehet végezni a kezelést, hajmennyiségtől függően. Egyedülálló, forradalmian új szolgáltatás. 3 IN 1: simítás, fény és puhaság egyszerre. A keratinnak köszönhetően lágy, selymes haj a végeredmény. Minél roncsoltabb egy haj, annál látványosabb eredményt tudunk elérni. Az eredmény még tartósabbá tételéért. A sima haj tökéletes ápolásáért és tisztításáért. A frizura ragyogásáért.

Alfaparf pigments colors:

Alfaparf milano - INNOVÁCIÓ, AMELY LEHETŐVÉ TESZI A SZÍNEK HIHETETLEN VÁLTOZATOSSÁGÁT A TERMÉKEKBEN ÉS A SZOLGÁLTATÁSOKBAN EGYARÁNT. A SZALONBAN ÉS OTTHON IS. A legújabb generációs termék rendkívül széles körben alkalmazható. Az összes szalonban nyújtott szolgáltatás személyre szabható, legyen az festés, ápolás, formázás vagy styling. Egymással keverhetők. A kapott szín intenzitása a hozzáadott pigmentkoncentráció mértékétől függ. A tiszta pigmentek képesek arra, hogy módosítsák saját struktúrájukat attól függően, hogy milyen pH értékű közegbe kerülnek, legyen az akár lúgos, akár savas. Ez azt jelenti, hogy bárhová kerülnek, működnek. Minden típusú hajhoz tökéletesek, natúrhoz, vegyileg festetthez vagy szőkítetthez. A Pigments használatával fényt adhatunk a hajnak, a színárnyalatot még intenzívebbé tehetjük vagy új árnyalatot adhatunk, esetleg a nemkívánatos színeket el tudjuk távolítani. Kettő az egyben szolgáltatást nyújthatunk vendégeinknek. (festés + kezelés, festés + forma, festés + styling)

Alfaparf precious nature termékcsalád:

Alfaparf milano - ALFAPARF PRECIOUS NATURE TERMÉKCSALÁD Minden ami a természetből származik, egészség vitalitás a hajnak.

Alfaparf revolution hajszínezők:

hajszínező Alfaparf milano - A tiszta és intenzív színek eléréséhez használja a rEvolution terméket előszőkített alapon. Amennyiben natúr hajat szeretne árnyalni vagy intenzívebbé tenni a festett hajszínt,  vigye fel a rEvolution terméket közvetlenül száraz hajra, amelyet nem világosított korábban. A rEvolution 8 egymással keverhető színt biztosít, ami végtelen színválasztékot tesz lehetővé. Az új CLEAR-rel személyre szabható a szín intenzitása és finom pasztell színek készíthetők.Használat után hihetetlenül lágy és csillogó hajat kapunk.Praktikus 90 ml-es tubus, ami tökéletesen tartja a szín minőséget és megkönnyíti a keverést.

Alfaparf Semi Di Lino Blonde & Brunette:

Alfaparf milano -

Alfaparf semi di lino curls:

Alfaparf milano - MELEG ÉS PÁRA. MICSODA STRESSZ! FORMÁT AD * HIDRATÁL * KONTROLLÁL A göndör és hullámos hajnak formát és puhaságot ad. Az alapvető külső stresszforrás a környezeti hatásokból ered, ami a meleg és a pára. A nap folyamán vagy az egyre gyakoribb, távoli helyekre történő utazások során, az éghajlati- és az időjárási változások erősen befolyásolják a hajunk kinézetét: túlzott volumenű, lapos, száll, kreppes, vízhiányos. Gyakran nem úgy nézünk ki, ahogy azt szeretnénk! A Semi di Lino Curls termékcsalád arra lett kifejlesztve, hogy kiemelje a hullámos és a göndör haj textúráját és hidratálja azt. Megakadályozza a kreppes hatást, amit a pára és a környezeti hatások okoznak és ezzel elfedik a haj természetes szépségét.

Alfaparf semi di lino diamond termékek:

Alfaparf milano - ALFAPARF SEMI DI LINO DIAMOND NORMÁL HAJRA REVITALIZÁL, VÉD, FÉNYESÍT A haj idővel is megtartja szépségét és vitalitását. Pajzs a szennyezések ellen a teljes védelemért. 24 órán át tartó fényesség a hajtőtől a hajvégekig, UV szűrő és antioxidáns, a hajszín hosszabban tartó szépségéért. Antioxidáns energiatöltet a hajrostoknak

Alfaparf semi di lino moisture termékek:

Alfaparf milano - ALFAPARF SEMI DI LINO MOISTURE SZÁRAZ HAJRA HIDRATÁL, TÁPLÁL, PUHÍT A száraz haj szinte azonnal visszanyeri egészséges, puha és selymes hatását. Pajzs a szennyezések ellen a teljes védelemért. 24 órán át tartó fényesség a hajtőtől a hajvégekig. UV szűrő és antioxidáns, a hajszín hosszabban tartó szépségéért. Tápláló és hidratáló molekulák, amelyeket mézből nyernek ki.

Alfaparf semi di lino reconstruction termékek:

Alfaparf milano - ALFAPARF SEMI DI LINO RECONSTRUCTION SÉRÜLT HAJRA KIJAVÍT, ÚJJÁÉPÍT, ERŐSÍT A hajrost nap, mint nap erősebbé és szerkezetileg jobbá válik. Pajzs a szennyezések ellen a teljes védelemért.24 órán át tartó fényesség a hajtőtől a hajvégekig, UV szűrő és antioxidáns, a hajszín hosszabban tartó szépségéért. Kovakőben gazdag, újjáépítő hatású természetes hatóanyagok keveréke.

Alfaparf semi di lino scalp felbőrkezelés:

Alfaparf milano - ALFAPARF SEMI DI LINO SCALP FEJBŐRKEZELÉS Ébreszd fel hajad természetes erejét!A napi stressz és a szennyező anyagok látható következményeket okozhatnak viszketés, bőrkipirosodás, korpásodás, időszakos hajhullás, túlzott vagy nem kielégítő faggyútermelés. Az egészséges hajhoz, és ahhoz, hogy minden szituációban jól érezzük magunkat, néha már nem elég az egészséges életmód folytatása. Az egészséges és erős hatású haj titka, a fejbőrt védő baktériumflóra természetes egyensúlya.Elengedhetetlen egy komplett kezelés, amely célzott választ kínál a fejbőr problémáira.A Semi di Lino termékcsalád Scalp termékei célzottan a fejbőr egyensúlyához lettek kifejlesztve, mert segítenek visszaállítani a fejbőr természetes jóléti állapotát és a hajtőtől kezdve revitalizálják a hajat. A probiotikus és prebiotikus hatóanyagoknak köszönhetően a Semi di Lino Scalp kezelés segít egyensúlyban tartani a bőr baktériumflóráját, amitől a haj ismét teljes szépségében és fényében tündökölhet. A hajad szemmel láthatóan szép, egészséges kinézetű és ettől magabiztosnak érzed magad minden egyes helyzetben.

Alfaparf semi di lino smooth:

Alfaparf milano - RAKONCÁTLAN HAJRA KONTROLLÁL * HIDRATÁL * SIMÍT A rakoncátlan haj egyenessé, simává, puhává és fényessé válik.

Alfaparf semi di lino sublime termékek:

Alfaparf milano - SUBLIME MINDEN TÍPUSÚ HAJRA TISZTÍT, TÖKÉLETESÍT, FENSÉGESÍT A fényesség legyőzi a szennyezés káros hatásait: a haj rendkívüli szépsége ismét látható. Pajzs a szennyezések ellen a teljes védelemért, 24 órán át tartó fényesség a hajtőtől a hajvégekig, UV szűrő és antioxidáns, a hajszín hosszabban tartó szépségéért

Alfaparf semi di lino volume:

Alfaparf milano - VOLUME MELEG ÉS PÁRA. MICSODA STRESSZ! VOLUMENT NÖVEL * VASTAGSÁGOT AD * PÁRATASZÍTÓ Testet és vastagságot ad a vékonyszálú hajnak. Olyan környezeti hatások, mint a meleg és a pára, külső stresszforrást jelentenek a hajnak. Az éghajlat változásai, a klímaváltozás nagy mértékben befolyásolja hajunk állapotát, és ezért gyakran nem úgy néz ki, ahogy szeretnénk. A Semi di Lino Volume termékcsalád kifejezetten a vékonyszálú, elnehezedett hajhoz lett kidolgozva, melynek sűrűséget, vastagságot ad, miközben hidratálja azt. Megakadályozza, hogy a nedvesség és a levegőben található anyagok hatásai elfedjék a haj természetes szépségét.

Alfaparf style stories termékcsalád:

Alfaparf milano - A Style Stories egy olyan minden igényt kielégítő styling termékcsalád, mely legyen szó bármilyen alkalomról, egészen biztosan segítségünkre lesz abban, hogy megtaláljuk az eseménnyel leginkább passzoló stílust.  A Style Stories finish termékei segítenek abban, hogy nap mint nap stílusosan írhasd a saját sztoridat. Őszintén hiszünk abban, hogy megjelenésünk egy igazán érdekes történet, amit érdemes elmesélni hiszen minden sztori egy stílus sztorija. Mi a te történeted?

Alfaparf that s it termékcsalád:

Alfaparf milano - ÚJ ápoló termékcsalád az Alfaparf Milano-tól szégyentelenül szőke, vagy bátor ősz és szürke hajakra. Az új termékcsalád neve That’s it, Ápoló termékek szőkékre, hidegekre és melegekre, őszekre és szürkékre, akár festettek, akár natúrok.  Precízen kialakított formulája visszaadja a haj fényét és árnyalatát, megszünteti a bosszantó "sárga hatást" ahol ez nemkívánatos, ezenkívül kondicionálja és lágyítja a hajat. A That’s it termékcsalád minden tagja parabénmentes!

Alfaparf the hair supporters termékcsalád:

Alfaparf milano - ALFAPARFB THE HAIR SUPPORTERS TERMÉKCSALÁD Mind a fodrász, mind a vendég kerülhet olyan helyzetbe, hogy fenntartásai vannak egy kiválasztott álomfrizurával kapcsolatban, mert a megvalósításhoz szükséges technikai szolgáltatás igénybe veheti a hajat, a haj egészsége pedig mindennél előbbre való..  A Hair Supporters termékek segítségével most búcsút inthetünk ennek a dilemmának. Nem kell többé tartani például attól, hogy nagy koncentrációjú hidrogén-peroxid használata esetén, szőkítésnél vagy festésnél a hajszál elvékonyodik. A Hair Supporters nemcsak megkíméli a hajat az ilyen típusú szolgáltatások alatt, hanem ÚJJÁ is ÉPÍTI a szerkezetét, amitől a haj még erősebb és rugalmasabb lesz (a technikai szolgáltatás után). A Hair Supporters termékeknek köszönhetően EGY LÉPÉSBEN végezhetjük a technikai szolgáltatásokat és a szerkezet-újjáépítő kezeléseket, ami korábban nem volt lehetséges