Loreal Professional Loreal Steampod 3.0 Gőzölős Hajvasaló hajvasaló

Ingyenes házhozszállítással
  • Loreal Professional  Loreal Steampod 3.0 Gőzölős Hajvasaló hajvasaló 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#98403-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Loreal Professional Loreal Steampod 3.0 Gőzölős Hajvasaló hajvasaló:

Loreal Professional Steampod 3.0 Gőzölős Hajvasaló

Hajvasaló Leírás:

L Oréal Professionnel Steampod 3.0

Gyors és egyben egyszerű hajformázásra vágyik? A SteamPod a L Oréal Professionnel által szabadalmaztatott professzionális gőz- hajformázók 3. generációja. A SteamPod-dal a gőz erejét felhasználva lehet egy pillanat alatt, ámde kíméletesen formázni a hajat.

Ha tetszett a SteamPod 2.0, akkor a SteamPod 3.0-t egyszerűen imádni fogja. A könnyebb és vékonyabb dizájnnak köszönhetően a formázás még sosem volt ilyen egyszerű. A 360° fokban fordítható, extra hosszú vezeték nem csak, hogy tökéletes hajkiegyenesítést tesz lehetővé, de megkönnyíti a hullámos tincsek formázását is.  A beépített víztartálynak köszönhetően pedig még egyszerűbb lett a használata és utazáskor könnyebben is szállítható.

  • gyors és egyszerű formázást biztosít még a legnehezebben kezelhető haj esetében is
  • Tökéletesen sima vagy gyönyörűen hullámos haj? Csakis Önön múlik a választás. 
  • kíméletes formázás a gőz erejével
  • védi a festett hajszínt és ragyogó fényt biztosít a számára
  • segít kezelhetővé tenni a hajat
  • ergonomikus design - kényelmes fogás és könnyű használat
  • beépített (desztillált) víztartály
  • intelligens hőszabályozás (másodpercenként 2x ellenőrzi a lapok hőmérsékletét) - automatikus hőbeállítás
    a haj igényeinek megfelelően (180–210 °C)
  • forgó vezeték a hajtincsek még könnyebb hullámosításáért
  • beépített fésű - átfésüli a hajat formázás közben (kivehető)
  • stabil gőzkibocsátás - folyamatos gőzáramlás az egyenletes eredmény biztosításáért

Öntsön desztillált vizet a víztartályba. Állítsa be a hajtípusnak megfelelő hőmérsékletet. Ne feledje, hogy nem szükséges, hogy a hajformázó túl forró legyen. A hajformázó lapjaival fogjon össze egy hajtincset, közben ügyeljen rá, hogy a lapokon található nyilak lefelé mutassanak formázás közben.  A legjobb eredmény érdekében a hajformázót lassan mozgassa

Loreal Professional Loreal Steampod 3.0 Gőzölős Hajvasaló hajvasaló

Loreal Professional hajvasaló:

A L‘Oréal Paris története 1907-ben azzal kezdődött, hogy Eugène P. L. Schueller, a tehetséges vegyész kifejlesztett egy innovatív hajfestéket. A hajfesték óriási sikerének köszönhetően saját vállalatot alapított. Később a L'Oréal Paris márka a hajkozmetika mellett arcápoló és dekoratív kozmetikumokat is gyártani kezdett.

A L'Oréal Paris filozófiája egyszerű - széles skálát felölelő, maximális hatékonyságú és innovatív termékeket kínál az ügyfelek számára kedvező áron. A L'Oreal Paris márka arckrémjei, samponjai, sminkjei és egyéb termékei a legmodernebb tudományos ismeretekre építve kerülnek kifejlesztésre és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek.

Napjainkban a L'Oréal Paris a szépségipar világvezető márkájának számít. A L'Oréal Paris kozmetikát kompromisszumot nem ismerő minőség, valamint a nők és férfiak mindennapi életéhez tartozó széles termékválaszték jellemzi.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Loreal Professional Loreal Steampod 3.0 Gőzölős Hajvasaló termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
H
Holló Zora - Üdvözlöm! Nagyon szeretnék egy venni egy Loreal Steampod 2.0 gőzölős hajvasalót. De fontos nem a 3.0-ás, hanem a 2.0-ásat szeretném, tudod még venni Önöknél? Köszönöm válaszát! 2023-05-08 21:41:23 Válasz
A
Ambrus Tímea - Tisztelt Cím! Szeretném megrendelni Önöktől a Loreal Steampod 2.0 gőzölős haj vasalót. 2020-01-06 23:34:52 Válasz
M
Mikula Leila - Szép napot! Szeretném meg rendelni Önöktől a Loreal Steampod 2.0 gőzölős haj vasalót! 2020-01-06 12:47:50 Válasz