TermékekJeneses Imréné2021. 03. 07.
Marton Violetta2021. 03. 06.
Miklós Klaudia2021. 03. 05.
Tóth Bence2021. 03. 04.
Csikósné Budai Csilla2021. 03. 03.
Fehér Hajnalka2021. 03. 02.
Györe Veronika2021. 03. 01.
Kolip Krisztina2021. 02. 28.
Varga Sarolta2021. 02. 27.
Hanyecz Éva2021. 02. 26.
További nyertesek

gyorskereső


Írd ide azt a témát, amelyre kíváncsi vagy...

Szépségklinika Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó keresés:

univerzális szőkí, stempood, aden 20, py cink tartalmú i, lr hawai parfüm, botanic therapy, kerámiás hajsütő, hajfesték+713, alfaparf02, vitaday b komplex fo

Egyéb keresések:

ellen, pattanások, házilag, pattanás, krém, color, tippek, szett, debrecen, termékek

Gyártók


Kozmetikumok

hozzászólások 

 

 

Crystal Nails

Crystal Nails FERTŐTLENÍTŐ ESZKÖZÖK, FOLYADÉKOK

A fodrászat, kozmetika és minden más szépségápolással foglalkozó szakember számára nélkülözhetetlenek az eszközfertőtlenítő szerek, folyadékok, melyet használhatunk különböző eszközökhöz, műszerekhez vagy akár a kezünkön is.
Crystal Nails AJÁNDÉKCSOMAGOK

Nincs jólesőbb érzés, mint örömmel ajándékozni. Hagyd magad elvarázsolni a legkiválóbb minőségű exkluziv ajándékok ötleteitől.
Crystal Nails OUTLET -50% TERMÉKEK

GYERE NÉZZ SZÉT, FRISS TERMÉKEK KERÜLTEK A KATEGÓRIÁBA!! Ebben a kategóriában olyan termékeket találsz amelyektől mi nagyon meg akarunk szabadulni, emiatt garantáltan fél áron adjuk csak vidd el !!
Crystal Nails CRYSTAL NAILS SZÍNES ZSELÉK

Rengeteg színben és különböző izgalmas hatásban megtalálható, magasan pigmentált színes zselék. Használd őket egy vagy kettő vékonyabb rétegben, rétegek között minimum 1 percet lámpázva. Használat előtt spatula segítségével alaposan fel kell keverni a színes zseléket, mivel a pigmentek és csillámszemcsék lerakódhatnak a tégely aljára. Ugyanakkor néhány típust nem kell felkeverni: Fly-Brill zselék, Üveghatású zselék, 3D zselék
Crystal Nails THERMO SZÍNES ZSELÉK

Képtelenség megunni, más lesz a színük / kéz melegen / körömágyon/és más a hűvösebb szabad szélen.
Crystal Nails SZÍNES ZSELÉ KÉSZLETEK

Ajándékozd meg magad vagy bármelyik családtagod,barátnőd, ezekkel a csodálatos szín összeállításokkal! Szettben olcsóbb!!
Crystal Nails LAKKZSELÉK ÉS GÉL LAKKOK

Zselé Lakk Használati leírás: A köröm felbolyhozása, portalanítása után a Nail Prep-et(vízelvonó) vigyük fel a körömfelületre majd száradás után vigyük fel a
Crystal Nails PIGMENTPOROK

Kilakkozzuk átlátszó lakkal a körmünket, alapként.
Crystal Nails MŰKÖRÖM UV LÁMPÁK

A műkörmös legfontosabb eszköze az UV lámpa. Választékunkban mindenféle készüléket megtalál.
Crystal Nails MŰKÖRÖM CSISZOLÓGÉPEK

A csiszológép kizárólag professzionális használatra való, segítségével könnyedén és gyorsan formázhatók, eltávolíthatók a műköröm alapanyagok.
Crystal Nails DEKORÁCIÓS ZSELÉK

Különleges pigmentcsillámjainak köszönhetően folyamatosan változtatja a színét: különböző szögekből és különböző fényviszonyoknál más és más a színe az új Supernova dekorációs zseléknek. Galaktikus űrutazás a színek univerzumába. Varázslatos árnyalatok zselében - határ a csillagos ég! 10 féle fantasztikus színben. Teljes kötésű UV lámpában 3-4 perc, LED-ben nem köt.
Crystal Nails DÍSZÍTŐ ZSELÉK

Extrém sűrű, végtelen ideig formázható-alakítható új díszítő zselé -típus. A Lace gel-t spatula segítségével kell kivenni a tégelyből a köröm felszínére vinni, majd Cleanser-es Mini 3D vagy 3D ecsettel leheletvékonyra lapítani, díszítőtű segítségével kialakítani benne a kívánt mintát. Fixálásmentesre köt. Fedést nem igényel. A fényzselé teljesen kiköttetett felületre használd! Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc,LED -ben 1-2 perc. 6 féle szín!!
Crystal Nails PORCELÁN PRÓBAKÉSZLETEK

Több szín egyben, a szép körmökért!
Crystal Nails PORCELÁN KIEGÉSZÍTŐK

A liquid folyadék a porcelán műköröm építés elengedhetetlen alapanyaga. Kiváló minőségű termék. Az a liquid folyadék levegőre gyorsan köt. A porcelánecseted mártsd a liquid folyadékba, majd a porcelánporba, ügyelve az optimális porcelánpor-folyadék arányra. Ez után felviheted a körömre. A porcelánpor kötési ideje elsősorban a használt liquid folyadéktól függ. Van gyorsan és lassan kötő liquid folyadék. A lassan kötő folyadékot kezdőbb porcelán műköröm építőknek ajánljuk, több idő van a műköröm építésre, a porcelán terítésére, felvitelére. A gyorsan kötő folyadék természetesen a gyors munkát segíti elő. Van levegőre és UV fényre kötő liquid folyadék. Az UV vényre kötő liquid folyadék teljesen csak UV lámpa alatt köt meg. Levegőre gyorsan kötő Liquid folyadék száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. Gyerekek elől zárd el
Crystal Nails ELŐKÉSZÍTŐ ÉS SEGÉDFOLYADÉKOK

Itt mindent megtalálsz, hogy megkönnyítsd és egyszerűsítsd a munkád!
Crystal Nails KÖRÖMÁPOLÓK, KÖRÖMLAKKOK

A körömlakkot olyan polimerből állítják elő, mely filmréteget képes alkotni, a polimert magát valamilyen illékony szerves oldószerben oldják fel.
Crystal Nails KÖRÖMLAKK KÉSZLETEK

A levegőre száradó körömlakkok ideje sem járt le! Ha nincs elég időd otthon egy lakkzselé elkészítésére, vagy szeretnél gyorsan új színre váltani miután a régit meguntad,
Crystal Nails KÉZ - ÉS LÁBÁPOLÓK

A különféle, lábat érintő problémák megnehezítik a járást, elhanyagolt esetben akár az életminőséget is befolyásolhatják.
Crystal Nails POLÍROZÓK

Először is egy hagyományos körömreszelővel alakítsd formára a körmeidet, amilyenre szoktad: ovális, kör alakú vagy szögletes. Kezdd a legdurvább finomságú oldalával
Crystal Nails BUFFEREK

4 oldalú reszelő tömb a természetes- és műkörmök bolyhozására, felület kiegyenlítésre, reszelőnyomok eltüntetésére, finom csiszolásra.
Crystal Nails MŰKÖRÖM ÉPÍTŐ ECSETEK

Az ecsetek egy-egy feladatra való használhatóságát az ecset formája, mérete és anyaga is meghatározza, ezért a megfelelő ecset kiválasztása lapos ismereteket igényel.
Crystal Nails ZSELÉS ÉPÍTŐ ECSETEK

A zselé a legmodernebb anyag a körömépítés területén. A jó munkához a tökéletes ecsetre van szükséged, hogy a legszebb munkád ad ki a kezedből.
Crystal Nails PORCELÁN ÉPÍTŐ ECSETEK

A körömépítés a porcelánnal kezdődött a klasszikus francia körömmel. Sokan megmaradtak ennél a technikánál, a precíz munkához valamint az anyag szép elterítéséhez jó ecset kell.
Crystal Nails DÍSZÍTŐ ECSETEK

A műkörmös leggyakrabban használt kelléke a műköröm ecset. A Díszitő ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz.
Crystal Nails MŰKÖRMÖS PORELSZÍVÓK

A csiszolás közben keletkezett port összegyűjtve, megakadályozza annak légutakba való bejutását.
Crystal Nails ECSETKÉSZLET/ ECSET SZETT

A műkörömépítés legfontosabb kelléke az ecset, hiszen az építő-, színes zselékhez, sőt díszítéshez is más-más ecset szükséges. Szettben mindig olcsóbb!
Crystal Nails ECSETTARTÓK

A munkádban a szerszámok a legfontosabbak, nekünk ebben az iparágban a legfontosabb az ecsetünk, amit óvunk védünk.Ezért jól kell tárolnunk.
Crystal Nails MŰKÖRÖM SABLONOK

A műköröm sablonok 3 rétegből állnak (alul ragasztó, középen papír, felül műanyag), és a fejlesztésnél/gyártásnál nagyon el kell találni a rétegvastagságokat.
Crystal Nails MŰKÖRÖM KIEGÉSZÍTŐK

Hogy a munka nagyon könnyen és gördülékenyen mennyen! Megkönnyítjük a munkádat!
Crystal Nails 3D SZÍNES ZSELÉK

A 3D színes zselékkel, a porcelános díszítéshez hasonlóan térbeli (3D) hatást érhetünk el. Sűrű, vastagon is átkötő színes zselék, főleg azoknak, akik nem dolgoznak porcelánnal. Speciális 3D Gel ecsettel formázható, a kontúrozáshoz viszont bármilyen hagyományos eszközök és anyagok is megfelelőek. Alap és gyöngyházas színekben. Nyáron tartsd őket hűtőben munka előtt, hogy jó kemények legyenek.
Crystal Nails JAPÁN MANIKŰR

A Japán Manikűr visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.
Crystal Nails SPANGE

FESZÍTŐSZÁLAS SPANGE a benőtt, deformálódott lábkörmök korrektúrájának orvosi segédeszköze a szalonodban.FÉMALLERGIA-VÉDELEM: a feszítőszál egy műanyag köpenyben, a körömtől elzárva dolgozik,
Crystal Nails KÖRÖMLAKKLEMOSÓK

Az egyik legelterjedtebb körömlakklemosó az aceton, ami azonban bőrirritációt és szárazságot okozhat, valamint gyúlékony, gőze pedig hosszú távon vagy nagy mennyiségnek kitéve mérgező lehet.
Crystal Nails PARAFFINOK ÉS PARAFFIN KIEGÉSZÍTŐK

Különösen a téli hideg napokon fontos a kéz védelme. Az állandó hideg, a szél, a gyakori vízbe nyúlkálás, a száraz levegő, az erős napfény, a szappanok, a tisztítószerek, egyes kozmetikumok a legnagyobb ellenségei a kéz bőrének. Nőknél és férfiaknál is…
Crystal Nails CRYSTAL NAILS DEKOR SZÍNEK

A csúcsminőséghez vezető fejlesztés eredményeképpen a Crystal Nails körömlakk az optimális viszkozitás (belső súrlódás) következtében CSÍKOZÁS- ÉS FOLTMENTESEN, egyenletesen, könnyedén kenhető. Ugyanezt a célt szolgálja a 440 szálas finom ecset és a kézreálló, egyedien bordázott ezüst kupak. A körömlakk hosszan tartó (ún. long lasting) formulájának köszönhetően maximális KOPÁSÁLLÓSÁGGAL rendelkezik.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS HOLOPRISM SZÍNEK

Csodálatos színekben pompázó hologramos színes lakkok, melyek eltérő irányokból nézve különböző színhatást nyújtanak.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS LIQUID SZÍN

Hatása, mint a vízen megcsillanó napfény.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS FRENCH SZÍNEK

A hagyományos és modern francia lakkozáshoz.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS GLAMOUR SZÍNEK

Prizma-fénytörés technológiával színjátszóvá tett multidimenziós lakkok.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS DIAMONDS SZÍNEK

Azoknak akik szeretnek "ragyogni".
Crystal Nails CRYSTAL NAILS SKIN EFFEKT SZÍNEK

Bőrhatású körömlakk, őrületes hatás, ütős színek.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS TINI EFFEKT SZÍNEK

Csillámos-flitteres effekt, igazi csajos körömlakk színek.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS MAGIC EFFEKT SZÍNEK

Varázslatos utazás a világűrbe; elképesztő színrobbanás! Fedezd fel a kozmoszt! 3 tündöklő színben.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS COLOR2COLOR SZÍNEK

Lakkozd lábkörmödet vagy tüntesd el lenövésed akár nyaralásod alatt, a tengerparton.
Crystal Nails DISZÍTŐ KÖRÖMLAKKOK

Bármilyen körmöt könnyen és gyorsan díszíthetsz.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS FIXÁSÁSMENTES SZÍNES ZSELÉK

Rengeteg színben és különböző izgalmas hatásban megtalálható, magasan pigmentált színes zselék.Használd őket egy vagy kettő vékonyabb rétegben, rétegek között minimum egy percet lámpázva.Használat előtt spatula segítségével alaposan fel kell keverni a színes zseléket, mivel a pigmentek és csillámszemcsék lerakódhatnak a tégely aljára.Ugyanakkor néhány típust nem kell felkeverni: Fly-Brill zselék, Üveghatású zselék, 3D zselék.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS SZÍNES PORCELÁNPOROK

Magas fedőképességgel rendelkező, sokféle hatásban megtalálható porok.Finom őrlésűek, több Liquid-et igényelnek, mint az építő porok.A színes pigmenteket, csillámokat tartalmazó porokat minden esetben száraz papírtörlőn kell leitatni annak érdekében, hogy megfelelő színhatást és állagot kapj.Így könnyen kezelhetővé válik kedvenc színes porcelánod.Használatukkor építs vékony, átlátszó alapot, vagy vidd fel közvetlenül a sablonra.Borítsd őket Clear anyaggal!
Crystal Nails GÉL LAKK ALAPKÉSZLETEK

Válogass a csomagok közül,mindenféle színekkel.Kiváló minőséggel bírnak, tartósak, fényesek, nem ráncolódnak és oldhatóak.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS GÉL LAKKOK

A gél lakkok (más nével: zselélakk, gellac) nagyjából öt éve hódítanak a piacon, hiszen olyan UV fényre megszilárduló, hibrid anyagok, amelyek a műköröm zselé előnyeit ötvözik a hagyományos körömlakkok könnyű használhatóságával.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS 3 STEP CRYSTALAC 8ML

Rendkívüli tartósság és csodálatos színek 3 lépésben. Komoly, éveken át tartó kutató-fejlesztő munka eredménye a CrystaLac: ez a színes anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS GLASSY CRYSTALAC

Hihetetlen üveghatás, mely minden színt, "elvarázsol" Rugalmas és leoldható géllakk, mely üveghatásának köszönhetően különböző effektek létrehozására alkalmas.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS HYPERNOVA CRYSTALAC

Hihetetlen űrbéli szín-fény játék, ahogy a körmöt forgatod. Ha vendégeid imádták a Supernova Decoration Gel zseléket, de voltak, akik nem szerettek volna épített körmöt, ezért lemondtak róla…
Crystal Nails CRYSTAL NAILS MY GLOW CRYSTALAC

A foszforeszkáló „világító” géllakk A vendégslágerré vált Moonlight foszforeszkáló színes zselék után megérkezett a foszforeszkáló „világító” géllakk, azaz a My Glow CrystaLac.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS PRISMATIC CRYSTALAC

Soha nem látott, lenyűgöző hatás: hologramos prizma fény Soha nem látott, lenyűgöző hatású CrystaLac, amely rugalmas és leoldható.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS CHROME CRYSTALAC

Forradalmi fejlesztésű, rugalmas „fémes” Chro°Me CrystaLac 2 hétig tartós, króm körmök! Egyedi technológia! Titkos összetétel!
Crystal Nails CRYSTAL NAILS TIGER EYE CRYSTALAC

Tigrisszem hatás: Ami eddig lehetetlen volt! A körmöt elforgatva a csík vándorol! (Szemben a hagyományos mágneses CrystaLac-ok fix mintáival.)
Crystal Nails CRYSTAL NAILS ONE STEP CRYSTALAC 8ML FIXÁLÁSMENTES

Fixálásmentes, rugalmas, leoldható, ecsetes CrystaLac. Szupergyors, szuperkíméletes. A- és E-vitamint tartalmaz. 4 réteg helyett 1 vagy maximum 2 réteg, fixálásmentesen.
Crystal Nails KÖRÖMERŐSÍTŐK

Ápoltság a szépség kulcsa! Az erősítés egy nagyon fontos mozzanat a szép és egészséges körmök érdekében.Legtöbb esetben a cél csupán egy tetszetős manikűr elkészítése,
Crystal Nails GYORSSZÁRÍTÓ FEDŐ ÉS FÉNYLAKKOK

Nagy divat a géllakk, de ha inkább sima körömlakk párti vagy, akkor is lehet ugyanolyan gyönyörű és hibátlan manikűröd.
Crystal Nails BŐRVÁGÓK

Kevés embernek nem okoz gondot a körmére túlságosan rátapadó, felvastagodó, vagy éppen száraz és berepedező körömbőr.
Crystal Nails KÖRÖMVÁGÓK

Köröm vágása hetente egy, maximum két alkalommal bőven elég, még azoknál is, akiknek fontos, hogy rövidebb körmük legyen. A köröm formája is legyen minél egyszerűbb, igyekezzünk a köröm eredeti formáját megőrizni, tehát kövessük a természetes íveket, a körmöt ne vágjuk sem túl egyenesre, de ne is reszeljük hegyesre.
Crystal Nails PEDIKŰR SZIKÉK

A szike steril és tökéletesen éles. Bőrkeményedés eltávolítására csak kiváló minőségű szike alkalmas.
Crystal Nails MANIKŰR-PEDIKŰR KÉSZLET

Praktikus készletek! Ideális a mindennapi kézápoláshoz .
Crystal Nails AKRILLZSELÉK

Könnyű és időtlen formázhatóság.
Crystal Nails ART GEL FESTŐZSELÉ

Festéshez alkalmazható színes zselék, a díszítés szerelmeseinek.
Crystal Nails BAROQUE GEL

Sűrű, könnyen kezelhető zselék térbeli minták elkészítéséhez.
Crystal Nails XTREME TIPEK

Különleges műanyagból készülő Xtreme tipek rugalmasított, tökéletes formákkal, páratlan mnőségben.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS ONE MOVE AKRILFESTÉKEK

Nagyon krémes, lassan száradó, rendkívül erősen pigmentált élénk festékek, kifejezetten az Egy Mozdulat technikához fejlesztve. Csőrös adagolós kiszerelése megakadályozza a beszáradást, és könnyűvé teszi a pontos, takarékos adagolást. A Crystal Nails egyedi terméke. Díszítéshez, kontúrozáshoz, árnyékoláshoz: zselén porcelánon, CrystaLac-on.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS GYÖNGYHÁZFÉNYŰ ONE MOVE AKRILFESTÉK

Káprázátos gyöngyházfény-hatás, mely a napfényben intenzívebben csillog, mint bármelyik luxus sportautó.
Crystal Nails AQUARELL KRÉMFESTÉKEK

Az aquarell festés (áttetsző, elmosott, gyakran egymásba nyúló minták) készítése körmökön is óriási divat. Ahhoz azonban, hogy ez szép és látványos legyen, elengedhetetlen a profi, nem fakuló, élénk, minőségi festékek használata.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS DEKOR AQUARELL

Az aquarell festés (áttetsző, elmosott, gyakran egymásba nyúló minták) készítése körmökön is óriási divat. Ahhoz azonban, hogy ez szép és látványos legyen, elengedhetetlen a profi, nem fakuló, élénk, minőségi festékek használata.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS GYÖNGYHÁZFÉNYŰ AQUARELL

Különleges, teljesen új típusú intenzíven csillogó 2 gyöngyházas szín - díszítéshez, kontúrozáshoz, árnyékoláshoz.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS XTREME AQUARELL+

Sokkal élettel telibb és kezelhetőbb festék , melyekkel a kevésbé gyakorlottak is jól boldogulnak.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS KÖRÖMNYOMDA

Egyedi és különleges, egész körmöt befedő nyomdalemezek használatával pillanatok leforgása alatt egyszerűen készíthetsz meseszép díszítést.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS TIPEK

A klasszikus körmök megvalósításához.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS CSILLÁMPOROK

A csillámpor az egyik legnőiesebb dolog a világon, és szinte az életünk minden területén alkalmazhatjuk: a körmeinken, a ruháinkon, az ékszereinken, a sminkünkben, a hajunkon, az ételeinkben… és persze az otthonunkban is!
Crystal Nails APRÓ SZÓRÓGYÖNGYÖK

A szokásos díszítő gyöngyök apróbb változatainál is kisebb méretű szórógyöngyök, élénk színekben.
Crystal Nails MINI, MIKRO SZÓRÓGYÖNGYÖK

0,6 mm és 0,2 mm átmérőjű, különböző színi díszítő gyöngyök.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS BÁRSONYPOROK

Puha, bársonyos körmök pillanatok alatt.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS FLITTEREK

Gyönyörűen csillogó, különleges díszítések elkészítéséhez.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS CUKORPOROK

Apró szemcséjű díszítő por Sugar Effect technikához.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS SELLŐPOROK

Vendégeid napjait úgy dobhatod fel, ha egész nap ragyoghat! Ráadásul a környezete le sem veszi majd szemét a kezéről, ha az új Crystal sellőporokkal dobod fel körmeit!
Crystal Nails STRASSZKÖVEK

Különféle mintájú, méretű, színű díszítő kövek a ragyogó körmökért.
Crystal Nails STRASSZKÖVEK VÁLTOZATOS FORMÁBAN ÉS SZÍNBEN

Különböző színű és formájú kövek a csodálatos körmökért.
Crystal Nails NAGYMÉRETŰ STRASSZKÖVEK

Különböző formájú és méretű díszítő kövek a különleges körmökért.
Crystal Nails SWAROVSKI KŐFORMÁK

Swarovski strasszkövek luxus körömdíszítő kellékek a körömdíszítésnél. A Swarovski kövek előállításához legkiválóbb anyagokat használják, amely világszerte ismert a ragyogása és értéke szempontjából.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS MATRICÁK

Gyönyörű, mintás matricák, többféle stílusban a gyors és gyönyörű díszítésért.
Crystal Nails TRANSZFERFÓLIÁK

Transzferfóliákkal divatos, egyedi köröm díszítéseket tudsz készíteni. Csak a képzelet és a kreativitás szab határt a transzferfóliás köröm díszítéseknek.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS TRANSZFERFÓLIÁK

A transzferfólia különleges hatásának segítségével csillogó mintákkal díszíthetjük a köröm és a műköröm felületét egyaránt.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS KÖRÖMRESZELŐK

Crystal Nails Extrém tartós körömreszelő. Új Xtreme reszelők - a legújabb szemcse-adhéziós eljárásnak köszönhetően minden eddiginél tartósabb zebra reszelők.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS ÉPÍTŐ PORCELÁNPOROK

Az új porcelán rendszer fő tulajdonságait Fekete Zsuzsanna (Körömolimpiai Aranyérmes, kétszeres Európa Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok) instrukciói alapján választottuk meg. A porok összetétele maximális tapadást és sárgulás-mentességet biztosít. A finom őrlésnek köszönhetően az ecsetre felvett porcelán por -folyadék gombóc krémes állagú, könnyedén alakítható-teríthető.

 

 

üzenőfal


Szépségklinika ElejéreSzépségklinika VisszaSzépségklinika KövetkezőSzépségklinika Végére

Kedves Szépségklinika!

Póthajra milyen ápolószereket használjak?
Előre is köszönöm válaszát!

Üdvözlettel:
Rita
Kedves Angéla!

Stella ST-2240 kezelőágy valóban kapható Önöknél?

Üdvözlettel,
Jurányi Ibolya
Sziasztok! Csak szerintem nagyon kellemetlen és ciki ez az üdítő ajándék?
Sziasztok - Inoa 10.01 + 9% oxy-val festettem eddig a hajam, kb. 8-as az eredeti színem. Az Inoa mostanában nem szívja le teljesen platinaszőkére. Gondoltam váltanák Koleston 12/89-re + 9 vagy 12% oxi? Az jó lehet? Illetve a más festett részekre mennyi ideig kell rajta hagyni a festéket? Kösz Petra
Üdvözlöm! 20 for you Fáma termeket szeretnek vásárolni. Tudna segíteni?
Elumen VV hajszínezőt keresünk. Köszönöm: molnárjoli
Tisztelt Címzett! A 20200403103631 számú rendelésemet szeretném lemondani. Üdvözlettel: Judit
Üdvözlöm!Egy rendeléssel kapcsolatosan szeretnék érdeklődni! 04.16-án rendeltem két doboz gumikesztyűt ,HAZÉ1048 rózsaszin M-est. Kissné névre.A rend azon:20200416115330 Ez idő óta semmi visszajelzést nem kaptam önöktől!Nem tudom mi az oka? Ha nem tudják teljesiteni, akkor kérném hogy jelezzenek már vissza! Ez a minimum én ezt gondolom!Válaszukat előre is köszönöm!Kissné Emese,/emese069@citromail.hu /
Tisztelt Cím!
Érdeklődöm, hogy elérhetőek-e Önöknél az alábbi termékek?
Alveola HAZÉ1019 Vizsgáló kesztyű latex M - 100db (fehér, púderezett)
Alveola HAZÉ1018 Vizsgáló kesztyű latex L - 100db (fehér, púderezett)
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Éva
Tisztelt Cím! Eddig Igora Royal festékeket használtam 5-4 és 5-57 fele-fele arányban 6%-os oxival. Most szeretnék hajszínt váltani, Igora Royal 6-77-re.
Ezt egy lépésben meg tudom tenni? Elég a 6%-os előhívó hozzá? Köszönöm. Anita
Szépségklinika ElejéreSzépségklinika VisszaSzépségklinika KövetkezőSzépségklinika Végére


Új videók 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Szépségklinika
Kozmetikumok, műköröm, fodrászati kellék, smink kellékek, parfüm, szépségápolás, borotvák, epilátorok webáruháza... Megtalálhatod nálunk a szépségápolás csodaszereit, kozmetikumait, fodrász termékeit, szépségápolási termékeit, n?i és férfi parfümjeit, manikűr, pedikűr, műköröm ápolási szereit, szalonberendezéseket, szalonbútorokat, borotvákat, fazonigazítókat. Az egészségmegőrzés kategóriában mágneses ékszereket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket is találsz.

Telefonszám:
Webshop, rendelés, szaktanácsadás:
06 30 30-39-471

Információ:
info@szepsegklinika.hu

Cégadatok:
Cégnév: Barnacosmetics Kft
Statisztikai számjel: 22676133-4631-113-09
Cégbíróság: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság
Székhely cím: 4225 Debrecen Tócós utca 65
Raktár: 4032 Debrecen Böszörményi út 176
Adószám: 22676133-2-09
Működés kezdete: 2010. április 28.
Képviselő neve: Barabás János Barna
Számlaszám: 14100213-20521949-01000005
Jótállás érvényesítésének helye: 4032 Böszörményi út 176

Fodrászkellék viszonteladó partnereket keresünk a következő városokban:
Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...
Szépségklinika Szépségklinika google+

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Crystal Nails - Szépségklinika