Kedves Látogatónk! Ezen a héten szinte mindenki szabin van, ezért csak telefonos és online rendelésfelvétel van. Csütörtökön és pénteken nyitva lesz az üzlet is 9-15 ig. A következ? héten hétf?t?l-péntekig 9-15-ig. A rendelések bonyolítása ez id? alatt is zavartalan.

TermékekKravjánszki Viktória2019. 10. 16.
bajaki barbi2019. 10. 15.
Kiss Laura2019. 10. 14.
Gergely Zoltánné2019. 10. 13.
Csernyeczki Anett2019. 10. 12.
László Tünde2019. 10. 11.
Bognár Erzsébet2019. 10. 10.
Hajdu Zsófia 2019. 10. 09.
Raduly Nikoletta2019. 10. 08.
Csikja Melinda2019. 10. 07.
További nyertesek

gyorskereső


Írd ide azt a témát, amelyre kíváncsi vagy...

Szépségklinika Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó keresés:

szülői beleegyező nyilatkozat, alfaparf 70, krém, bőrre, szinleszivo, jaguar pre style ergo 55, silhouette, debrecen, ellen, aloe

Egyéb keresések:

pattanások, házilag, pattanás, color, tippek, szett, termékek, ára, használati, mini

Gyártók


Kozmetikumok

hozzászólások


16:10: Az 1. a legvilágosabb.Nyugodtan megrendelheti Üdvözlettel Szabó Anita Szépségklinika ...
NOTE NT42036.03 BB krém 03 krém
16:02: Szép jó Napot Kívánok! Szeretném megrendelni az említett BB krémet, de nekem úgy tűnik itt a ...
NOTE NT42036.03 BB krém 03 krém
20:30: üdv Kérdezném a gyűrű milyen méretű, 60 as a ...
Energetix mágneses gyűrű 1231 mágneses gyűrű
15:29: . ? 6989295459 . .
Alveola LLA11011 Long Lashes Master Collection ragasztó fekete 5g műszempilla ragasztó
15:52: Köszönöm szépen a választ? Mi történik akkor, ha nem keverem másik festékkel? Csak azért kérdezem, ...

19:32: Szeretnek erdeklodni, hogy lattam Lehet kapni patront is kulon a steampodho Es erdeklodom, hogy ...
Loreal Professional Loreal Steampod 2.0 RED hajvasaló (Legújabb otthoni felhasználásra)+Ajándék Szérum hajvasaló

 

 

 

Crystal Nails

Crystal Nails AJÁNDÉKCSOMAGOK

Nincs jólesőbb érzés, mint örömmel ajándékozni. Hagyd magad elvarázsolni a legkiválóbb minőségű exkluziv ajándékok ötleteitől.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS SZÍNES ZSELÉK

Rengeteg színben és különböző izgalmas hatásban megtalálható, magasan pigmentált színes zselék. Használd őket egy vagy kettő vékonyabb rétegben, rétegek között minimum 1 percet lámpázva. Használat előtt spatula segítségével alaposan fel kell keverni a színes zseléket, mivel a pigmentek és csillámszemcsék lerakódhatnak a tégely aljára. Ugyanakkor néhány típust nem kell felkeverni: Fly-Brill zselék, Üveghatású zselék, 3D zselék
Crystal Nails THERMO SZÍNES ZSELÉK

Képtelenség megunni, más lesz a színük / kéz melegen / körömágyon/és más a hűvösebb szabad szélen.
Crystal Nails SZÍNES ZSELÉ KÉSZLETEK

Ajándékozd meg magad vagy bármelyik családtagod,barátnőd, ezekkel a csodálatos szín összeállításokkal! Szettben olcsóbb!!
Crystal Nails LAKKZSELÉK ÉS GÉL LAKKOK

Zselé Lakk Használati leírás: A köröm felbolyhozása, portalanítása után a Nail Prep-et(vízelvonó) vigyük fel a körömfelületre majd száradás után vigyük fel a Primer-t(zsírtalanít,fertőtlenít,vízelvonó) száradása után kezdőthet a Zselé Lakk HASZNÁLATA.
Crystal Nails PIGMENTPOROK

. Kilakkozzuk átlátszó lakkal a körmünket, alapként. Ezután a lakk ecsetét nagyon picit belemártjuk a pigmentbe és azt áthúzzuk a körmön, pont úgy mintha egyszerűen lakkoznánk a körmünket (a festék egyenletesen keveredik így a lakk anyagával). De akár azt is csinálhatjuk, hogy veszünk egy átlátszó körömlakkot és abba központilag összekeverjük a pigmentet a lakkal, így egy teljesen új lakkot kapunk és nem kell minden körömnél bíbelődni a mártogatással. Ebben az esetben is nagyon szépen pigmentált lesz a végeredmény.
Crystal Nails MŰKÖRÖM UV LÁMPÁK

A műkörmös legfontosabb eszköze az UV lámpa. Választékunkban mindenféle készüléket megtalál.A LED lámpák forradalmasítást jelentenek a gél technológiában. Az Uv lámpa a zselés, illetve UV porcelán alapanyagok megkötésére szolgál, az ilyen típusú anyagok kizárólag UV fény hatására szilárdulnak meg.
Crystal Nails MŰKÖRÖM CSISZOLÓGÉPEK

A csiszológép kizárólag professzionális használatra való, segítségével könnyedén és gyorsan formázhatók, eltávolíthatók a műköröm alapanyagok.
Crystal Nails DEKORÁCIÓS ZSELÉK

Különleges pigmentcsillámjainak köszönhetően folyamatosan változtatja a színét: különböző szögekből és különböző fényviszonyoknál más és más a színe az új Supernova dekorációs zseléknek. Galaktikus űrutazás a színek univerzumába. Varázslatos árnyalatok zselében - határ a csillagos ég! 10 féle fantasztikus színben. Teljes kötésű UV lámpában 3-4 perc, LED-ben nem köt.
Crystal Nails DÍSZÍTŐ ZSELÉK

Extrém sűrű, végtelen ideig formázható-alakítható új díszítő zselé -típus. A Lace gel-t spatula segítségével kell kivenni a tégelyből a köröm felszínére vinni, majd Cleanser-es Mini 3D vagy 3D ecsettel leheletvékonyra lapítani, díszítőtű segítségével kialakítani benne a kívánt mintát. Fixálásmentesre köt. Fedést nem igényel. A fényzselé teljesen kiköttetett felületre használd! Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc,LED -ben 1-2 perc. 6 féle szín!!
Crystal Nails MŰKÖRÖM PORCELÁN POROK

A porcelán műkörömépítéshez mindig jó minőségű eredeti szőr ecsetet kell használni. Porcelán műköröm készülhet TIP-es technikával vagy a kedveltebb sablonos, épített technikával. A porcelán műköröm reszeléséhez 100/180-as reszelőt ajánlott használni. A porcelán műköröm fényét fény zselével vagy polírozással lehet megadni. A porcelán műköröm alapanyag számos variációs lehetőséget nyújt a műkörömépítők részére.
Crystal Nails PORCELÁN PRÓBAKÉSZLETEK

Több szín egyben, a szép körmökért!
Crystal Nails PORCELÁN KIEGÉSZÍTŐK

A liquid folyadék a porcelán műköröm építés elengedhetetlen alapanyaga. Kiváló minőségű termék. Az a liquid folyadék levegőre gyorsan köt. A porcelánecseted mártsd a liquid folyadékba, majd a porcelánporba, ügyelve az optimális porcelánpor-folyadék arányra. Ez után felviheted a körömre. A porcelánpor kötési ideje elsősorban a használt liquid folyadéktól függ. Van gyorsan és lassan kötő liquid folyadék. A lassan kötő folyadékot kezdőbb porcelán műköröm építőknek ajánljuk, több idő van a műköröm építésre, a porcelán terítésére, felvitelére. A gyorsan kötő folyadék természetesen a gyors munkát segíti elő. Van levegőre és UV fényre kötő liquid folyadék. Az UV vényre kötő liquid folyadék teljesen csak UV lámpa alatt köt meg. Levegőre gyorsan kötő Liquid folyadék száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. Gyerekek elől zárd el
Crystal Nails ELŐKÉSZÍTŐ ÉS SEGÉDFOLYADÉKOK

Itt mindent megtalálsz, hogy megkönnyítsd és egyszerűsítsd a munkád!
Crystal Nails KÖRÖMÁPOLÓK, KÖRÖMLAKKOK

A körömlakkot olyan polimerből állítják elő, mely filmréteget képes alkotni, a polimert magát valamilyen illékony szerves oldószerben oldják fel. Gyakori alkotóelem a cellulóz-nitrát, amit butil-acetátban vagy etil-acetátban oldanak fel. Az összetevők tartalmazhatják még a következőket:
Crystal Nails KÖRÖMÁPOLÓ OLAJOK

A körömágybőr ápolására általában nem fordítunk túl nagy figyelmet, hiszen nem túl nagy területről van szó, azonban ha ápolatlan, akár egy szép lakkozás adta látványt is el tud csúfítani egy beszakadozott, száraz körömágybőr.
Crystal Nails KÖRÖMLAKK KÉSZLETEK

A levegőre száradó körömlakkok ideje sem járt le! Ha nincs elég időd otthon egy lakkzselé elkészítésére, vagy szeretnél gyorsan új színre váltani miután a régit meguntad, akkor a körömlakkok még mindig tökéletes megoldást jelentenek számodra!
Crystal Nails KÖRÖMRESZELŐK

Milyen körmöt készítesz? Nem mindegy, milyen reszelővel dolgozol. Itt szemezgethetsz!
Crystal Nails KÉZ - ÉS LÁBÁPOLÓK

A különféle, lábat érintő problémák megnehezítik a járást, elhanyagolt esetben akár az életminőséget is befolyásolhatják.
Crystal Nails POLÍROZÓK

Először is egy hagyományos körömreszelővel alakítsd formára a körmeidet, amilyenre szoktad: ovális, kör alakú vagy szögletes. Kezdd a legdurvább finomságú oldalával (4), és gyengéden kezdd el polírozni a körmeidet balra-jobbra mozgatva. Ennek célja, hogy elsimítsa a nagyobb hibákat.
Crystal Nails BUFFEREK

4 oldalú reszelő tömb a természetes- és műkörmök bolyhozására, felület kiegyenlítésre, reszelőnyomok eltüntetésére, finom csiszolásra.
Crystal Nails MŰKÖRÖM ÉPÍTŐ ECSETEK

Az ecsetek egy-egy feladatra való használhatóságát az ecset formája, mérete és anyaga is meghatározza, ezért a megfelelő ecset kiválasztása lapos ismereteket igényel.
Crystal Nails ZSELÉS ÉPÍTŐ ECSETEK

A zselé a legmodernebb anyag a körömépítés területén. A jó munkához a tökéletes ecsetre van szükséged, hogy a legszebb munkád ad ki a kezedből.
Crystal Nails PORCELÁN ÉPÍTŐ ECSETEK

A körömépítés a porcelánnal kezdődött a klasszikus francia körömmel. Sokan megmaradtak ennél a technikánál, a precíz munkához jó ecset kell.
Crystal Nails DÍSZÍTŐ ECSETEK

A műkörmös leggyakrabban használt kelléke a műköröm ecset. A Díszitő ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi , kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.
Crystal Nails MŰKÖRMÖS PORELSZÍVÓK

A csiszolás közben keletkezett port összegyűjtve, megakadályozza annak légutakba való bejutását.
Crystal Nails ECSETKÉSZLET/ ECSET SZETT

A műkörömépítés legfontosabb kelléke az ecset! Szettben mindig olcsóbb!
Crystal Nails ECSETTARTÓK

A munkádban a szerszámok a legfontosabbak, nekünk ebben az iparágban a legfontosabb az ecsetünk, amit óvunk védünk.Ezért jól kell tárolnunk.
Crystal Nails MŰKÖRÖM SABLONOK

A műköröm sablonok 3 rétegből állnak (alul ragasztó, középen papír, felül műanyag), és a fejlesztésnél/gyártásnál nagyon el kell találni a rétegvastagságokat. Csupán századmillimétereken múlik a műköröm sablon legfontosabb tulajdonsága, az ív-megtartó képessége.
Crystal Nails MŰKÖRÖM KIEGÉSZÍTŐK

Hogy a munka nagyon könnyen és gördülékenyen mennyen! Megkönnyítjük a munkádat!
Crystal Nails 3D SZÍNES ZSELÉK

A 3D színes zselékkel, a porcelános díszítéshez hasonlóan térbeli (3D) hatást érhetünk el. Sűrű, vastagon is átkötő színes zselék, főleg azoknak, akik nem dolgoznak porcelánnal. Speciális 3D Gel ecsettel formázható, a kontúrozáshoz viszont bármilyen hagyományos eszközök és anyagok is megfelelőek. Alap és gyöngyházas színekben. Nyáron tartsd őket hűtőben munka előtt, hogy jó kemények legyenek.
Crystal Nails JAPÁN MANIKŰR

A Japán Manikűr visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A kezeléstől erősödik a köröm, élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). Pedikűrnél is rendkívüli hatás érhető el vele.
Crystal Nails SPANGE

FESZÍTŐSZÁLAS SPANGE a benőtt, deformálódott lábkörmök korrektúrájának orvosi segédeszköze a szalonodban.FÉMALLERGIA-VÉDELEM: a feszítőszál egy műanyag köpenyben, a körömtől elzárva dolgozik,
Crystal Nails KÖRÖMLAKKLEMOSÓK

Az egyik legelterjedtebb körömlakklemosó az aceton, ami azonban bőrirritációt és szárazságot okozhat, valamint gyúlékony, gőze pedig hosszú távon vagy nagy mennyiségnek kitéve mérgező lehet. Acetonmentes körömlakklemosók is kaphatóak, az etil-acetát is ilyen
Crystal Nails PARAFFINOK ÉS PARAFFIN KIEGÉSZÍTŐK

Különösen a téli hideg napokon fontos a kéz védelme. Az állandó hideg, a szél, a gyakori vízbe nyúlkálás, a száraz levegő, az erős napfény, a szappanok, a tisztítószerek, egyes kozmetikumok a legnagyobb ellenségei a kéz bőrének. Nőknél és férfiaknál is… A házimunka, a papírmunka, a szabadban végzett sportolás, kertészkedés, az előrehaladott életkor, amikor a bőr elvékonyodik, kiszárad, kireped, érzékeny lesz – ezek mind maguk után vonják a tökéletes megoldást: a paraffinos kezeléses kényeztetést.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS DEKOR SZÍNEK

A csúcsminőséghez vezető fejlesztés eredményeképpen a Crystal Nails körömlakk az optimális viszkozitás (belső súrlódás) következtében CSÍKOZÁS- ÉS FOLTMENTESEN, egyenletesen, könnyedén kenhető. Ugyanezt a célt szolgálja a 440 szálas finom ecset és a kézreálló, egyedien bordázott ezüst kupak. A körömlakk hosszan tartó (ún. long lasting) formulájának köszönhetően maximális KOPÁSÁLLÓSÁGGAL rendelkezik.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS HOLOPRISM SZÍNEK

Csodálatos színekben pompázó hologramos színes lakkok, melyek eltérő irányokból nézve különböző színhatást nyújtanak.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS LIQUID SZÍN

Hatása, mint a vízen megcsillanó napfény.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS FRENCH SZÍNEK

A hagyományos és modern francia lakkozáshoz.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS GLAMOUR SZÍNEK

Prizma-fénytörés technológiával színjátszóvá tett multidimenziós lakkok.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS DIAMONDS SZÍNEK

Azoknak akik szeretnek "ragyogni".
Crystal Nails CRYSTAL NAILS SKIN EFFEKT SZÍNEK

Bőrhatású körömlakk, őrületes hatás, ütős színek.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS TINI EFFEKT SZÍNEK

Csillámos-flitteres effekt, igazi csajos körömlakk színek.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS MAGIC EFFEKT SZÍNEK

Varázslatos utazás a világűrbe; elképesztő színrobbanás! Fedezd fel a kozmoszt! 3 tündöklő színben.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS COLOR2COLOR SZÍNEK

Lakkozd lábkörmödet vagy tüntesd el lenövésed akár nyaralásod alatt, a tengerparton.
Crystal Nails DISZÍTŐ KÖRÖMLAKKOK

Bármilyen körmöt könnyen és gyorsan díszíthetsz.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS FIXÁSÁSMENTES SZÍNES ZSELÉK

Rengeteg színben és különböző izgalmas hatásban megtalálható, magasan pigmentált színes zselék.Használd őket egy vagy kettő vékonyabb rétegben, rétegek között minimum egy percet lámpázva.Használat előtt spatula segítségével alaposan fel kell keverni a színes zseléket, mivel a pigmentek és csillámszemcsék lerakódhatnak a tégely aljára.Ugyanakkor néhány típust nem kell felkeverni: Fly-Brill zselék, Üveghatású zselék, 3D zselék.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS SZÍNES PORCELÁNPOROK

Magas fedőképességgel rendelkező, sokféle hatásban megtalálható porok.Finom őrlésűek, több Liquid-et igényelnek, mint az építő porok.A színes pigmenteket, csillámokat tartalmazó porokat minden esetben száraz papírtörlőn kell leitatni annak érdekében, hogy megfelelő színhatást és állagot kapj.Így könnyen kezelhetővé válik kedvenc színes porcelánod.Használatukkor építs vékony, átlátszó alapot, vagy vidd fel közvetlenül a sablonra.Borítsd őket Clear anyaggal!
Crystal Nails GÉL LAKK ALAPKÉSZLETEK

Válogass a csomagok közül,mindenféle színekkel.Kiváló minőséggel bírnak, tartósak, fényesek, nem ráncolódnak és oldhatóak.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS GÉL LAKKOK

A gél lakkok (más nével: zselélakk, gellac) nagyjából öt éve hódítanak a piacon, hiszen olyan UV fényre megszilárduló, hibrid anyagok, amelyek a műköröm zselé előnyeit ötvözik a hagyományos körömlakkok könnyű használhatóságával. A gél lakk előnye, hogy (ha megfelelően van elkészítve) rugalmas, nem kopik, nem pattogzik le, nem válik fel, oldható (durva reszelés nélkül is eltávolítható) és akár 3-4 hétig is tökéletesen tartós! Forradalmi megoldás számodra, ha unod már, hogy naponta újra kell lakkoznod a körmeidet. További előnye, hogy sokkal keményebb felületet képez, mint egy egyszerű körömlakk, így körmeid megnövesztését is elősegítheti, hiszen megóvja természetes körmeidet a külső behatásoktól. Fontos tudnod, hogy ha nagyon vékony, törékeny körmökkel rendelkezel, akkor a hagyományos gél lakk nem feltétlenül jó választás számodra! Ilyen esetben kérj gél lakk alá zselés-, porcelán, vagy bármilyen base gelből készült megerősítést, vagy válassz zseléből, porcelánból készült körmöt (melyeket építés nélkül, természetes körmödre is kérhetsz). További tanácsunk, hogy gyenge körmök esetén inkább ovális, lekerekített formát válassz, mert ezek kevésbe sérülnek a szögletes formákkal összehasonlítva.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS 3 STEP CRYSTALAC 8ML

Rendkívüli tartósság és csodálatos színek 3 lépésben. Komoly, éveken át tartó kutató-fejlesztő munka eredménye a CrystaLac: ez a színes anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémesebb állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül, UV vagy LED fényre is teljesen megköt - nincs sérülés, karcolódás.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS GLASSY CRYSTALAC

Hihetetlen üveghatás, mely minden színt, "elvarázsol" Rugalmas és leoldható géllakk, mely üveghatásának köszönhetően különböző effektek létrehozására alkalmas.Tökéletesen kombinálható bármely 3 Step Crystalac-kal vagy One Step Crystaé lac-kal.Használata egyszerű, akárcsak a többi 3 Step Crystalac-nak.Felkened visszamattított vagy ragacsos felületre, majd Super Shine Optic-kal vagy 0/átlátszó One Step Crysalac-kal lefeded. Zselés és porcelán műköröm esetén bármely rugalmas műkörömre használható, top zselével tökéletesen működik , például Xtreme Top Shine-nal, Top Seal-lel, Top Seal Light-tal. Kötési idő UV lámpával 3-4perc, LED lámpával 2-3perc
Crystal Nails CRYSTAL NAILS HYPERNOVA CRYSTALAC

Hihetetlen űrbéli szín-fény játék, ahogy a körmöt forgatod Ha vendégeid imádták a Supernova Decoration Gel zseléket, de voltak, akik nem szerettek volna épített körmöt, ezért lemondtak róla… azoknak fantasztikus hírünk van: megérkezett az új Hypernova CrystaLac, mely lenyűgöző galaktikus űrutazásra hív. Kötésidő UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc. Használata egyszerű, akárcsak a többi 3 STEP CrystaLac-nak. Base Gel után kenj fel két réteg Hypernova CrystaLac színt. (Ha fekete alapra kened, egy réteg Hypernova szín is elég, a hatása ellenben még intenzívebb.) Köttesd rétegenként 2-3 percig UV lámpában, majd zárásként használj Clear/Top 0 CrystaLac-ot vagy Easy Off Top Gel-t. Vékony köröm esetén a Base Gel után vihetünk fel egy vagy két vékony réteg Easy Off Hardener Gel-t.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS MY GLOW CRYSTALAC

A foszforeszkáló „világító” géllakk A vendégslágerré vált Moonlight foszforeszkáló színes zselék után megérkezett a foszforeszkáló „világító” géllakk, azaz a My Glow CrystaLac. Elképesztő, sötétben gyönyörűen világító klasszikus CrystaLac – ezzel vendéged tuti nem bújhat el a sötétben. Használata egyszerű, akárcsak a többi klasszikus (3 STEP) CrystaLac-nak. Base Gel után kenj fel két réteg My Glow CrystaLac színt. Köttesd rétegenként 2-3 percig UV lámpában, majd zárásként használj 0/Top CrystaLac-ot. Mnden esetben használj fedőrétegként Easy Off Top Gel-t vagy a Clear/Top 0 CrystaLac-ot. Kötésidő UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc. Vékony köröm esetén a Base Gel után vihetünk fel egy vagy két vékony réteg Easy Off Hardener Gel-t.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS PRISMATIC CRYSTALAC

Soha nem látott, lenyűgöző hatás: hologramos prizma fény Soha nem látott, lenyűgöző hatású CrystaLac, amely rugalmas és leoldható. A Prismatic CrystaLac-kal készült körmök a fényben hologramosan ragyognak: ahogy vendéged mozgatja az ujjait, úgy vándorolnak körmein a szivárvány színei! Bármely rugalmas top zselé 2 rétege közé kenjük fel két rétegben. Száraz és fényes alapra használjuk. Teljes kötése UV lámpában és LED-ben 3-4 perc Természetes köröm esetén kenjünk 0/átlátszó ONE STEP CrystaLac-ot vagy Super Shine Optic CrystaLac-ot alap- és fedőrétegnek. Zselés és porcelán műköröm esetén bármely rugalmas műkörömre használható top zselével tökéletesen működik, például Xtreme Top Shine-nal, Top Seal-lel, Top Seal Light-tal. A formára reszelt, finomított körmöket alapozzuk le egy top zselével, majd vigyük fel a Prismatic CrystaLac-ot két rétegben, majd fedjük az alaprétegként használt fényzselével. Easy Off Hardener Gel-lel való megerősítő technikánál a lefixált Easy Off Top Gel felületére vigyük fel, majd ezzel is fedjük le. A fixálós top zseléket a Prismatic CrystaLac használata előtt Cleanserrel fixálni kell!
Crystal Nails CRYSTAL NAILS CHROME CRYSTALAC

Forradalmi fejlesztésű, rugalmas „fémes” Chro°Me CrystaLac 2 hétig tartós, króm körmök! Egyedi technológia! Titkos összetétel! Világon egyedülálló, forradalmi fejlesztés, egyedi géllakkozási technikával: króm CrystaLac, ami eddig lehetetlen volt! Rugalmas és leoldható, fémes hatású króm CrystaLac. A Chro°Me CrystaLac-kal fémes, króm hatás érhető el természetes körmön és műkörmön egyaránt. Alaprétege a ONE STEP CrystaLac 0, befejező rétege a Chro°Me Top. A hosszantartó hatás érdekében - hogy 1 héttel növeld a tartósságát - természetes köröm esetén a rugalmas Chro°Me Top-ot fedd be a leoldható Easy Off Top Gel-t, műköröm esetén pedig Xtreme To Shine-nal. Használata körömerősítés után és műkörmön is lehetséges úgy, hogy a Chro°Me alapjául szolgáló ONE STEP CrystaLac 0 alapot ezek megmattított felületére vidd fel. A Chro°Me CrystaLac-kal különleges díszítéseket is készíthetsz. Ebben az esetben használd bármely szárazra kötő anyag felületén, például Royal Gel, 3D sűrű zselé, Art Gel, Xtreme Top Shine. Antik hatás eléréséhez pedig akár bufferolt vagy reszelt felületre is felvihető. Ezekben az esetekben is Chro°Me Top-pal kell fedni. Használd extra vékonyan (ajánlott csak egy rétegben felvinni, mert szebb lesz a felülete és könnyebben szárad, emiatt a végeredmény is tartósabb lesz)! A köröm élét ne kend be! Használat előtt alaposan rázd fel! A Chro°Me CrystaLac levegőn is megszárad, de a tökéletes kikeményedés érdekében köttesd minimum 3-4 percig UV vagy LED lámpában. A Chro°Me Top-ra érdemes felvinni egy második réteg fedőt, ami az alaptól függően lehet Easy Off Top Gel, One Step crystalac 0 vagy Xtreme Top Shine. Fontos, hogy a második réteg fedő a Chro°Me Top villámköttetése után kerüljön a felszínre, hogy a rétegek megfelelően összetapadjanak. A tökéletes króm hatás egyedül a hivatalos Chro°Me technikával érhető el.
Crystal Nails CRYSTAL NAILS TIGER EYE CRYSTALAC

Tigrisszem hatás: Ami eddig lehetetlen volt! A körmöt elforgatva a csík vándorol! (Szemben a hagyományos mágneses CrystaLac-ok fix mintáival.) Rugalmas és leoldható, 3 lépéses CrystaLac. Egyedi tigrisszem hatás látható a felületen, ahogy a kezet forgatjuk a fényben. Ilyenkor a fénycsík vándorol a körmön. Különleges összetétele miatt egy speciális mágnest a felülethez közel tartva hozza ki a tigrisszem hatást. A második réteg színnél használd a mágnest. Tartsd a körömtől 3-4 milliméterre 4-5 másodpercig mozdulatlanul, majd köttesd meg a körmöt. Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc CN Tipp: A tigrisszem hatást Super Shine Optic-kal fokozhatod
Crystal Nails CRYSTAL NAILS ONE STEP CRYSTALAC 8ML FIXÁLÁSMENTES

Fixálásmentes, rugalmas, leoldható, ecsetes CrystaLac. Szupergyors, szuperkíméletes. A- és E-vitamint tartalmaz. 4 réteg helyett 1 vagy maximum 2 réteg, fixálásmentesen. Ha a fényét növelni szeretnéd, kenj rá ONE STEP 0-t vagy Super Shine Optic-ot. Tartóssága 2 hét. Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően) Leoldása 8-10 perc (a köröm vastagságától és az oldószertől függően).
Crystal Nails KÖRÖMERŐSÍTŐK

Ápoltság a szépség kulcsa! Az erősítés egy nagyon fontos mozzanat a szép és egészséges körmök érdekében.Legtöbb esetben a cél csupán egy tetszetős manikűr elkészítése, azonban a körmök folyamatos ápolása mindehhez elengedhetetlen és mély elkötelezettséget igényel!
Crystal Nails GYORSSZÁRÍTÓ FEDŐ ÉS FÉNYLAKKOK

Nagy divat a géllakk, de ha inkább sima körömlakk párti vagy, akkor is lehet ugyanolyan gyönyörű és hibátlan manikűröd. Ha szeretnél szép, buborékmentes, tartós és fényes végeredményt, próbáld ki az alábbi fedőlakkok egyikét, amelyeket jó szívvel ajánlunk!
Crystal Nails BŐRVÁGÓK

Kevés embernek nem okoz gondot a körmére túlságosan rátapadó, felvastagodó, vagy éppen száraz és berepedező körömbőr.
Crystal Nails KÖRÖMVÁGÓK

Köröm vágása hetente egy, maximum két alkalommal bőven elég, még azoknál is, akiknek fontos, hogy rövidebb körmük legyen. A köröm formája is legyen minél egyszerűbb, igyekezzünk a köröm eredeti formáját megőrizni, tehát kövessük a természetes íveket, a körmöt ne vágjuk sem túl egyenesre, de ne is reszeljük hegyesre.
Crystal Nails PEDIKŰR SZIKÉK

A szike steril és tökéletesen éles. Bőrkeményedés eltávolítására csak kiváló minőségű szike alkalmas.
Crystal Nails MANIKŰR-PEDIKŰR KÉSZLET

Praktikus készletek! Ideális a mindennapi kézápoláshoz .
Crystal Nails AKRILLZSELÉK

Könnyű és időtlen formázhatóság.
Crystal Nails ART GEL FESTŐZSELÉ

Festéshez alkalmazható színes zselék, a díszítés szerelmeseinek.
Crystal Nails XTREME TIPEK

Különleges műanyagból készülő Xtreme tipek rugalmasított, tökéletes formákkal, páratlan mnőségben.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS ONE MOVE AKRILFESTÉKEK

Nagyon krémes, lassan száradó, rendkívül erősen pigmentált élénk festékek, kifejezetten az Egy Mozdulat technikához fejlesztve. Csőrös adagolós kiszerelése megakadályozza a beszáradást, és könnyűvé teszi a pontos, takarékos adagolást. A Crystal Nails egyedi terméke. Díszítéshez, kontúrozáshoz, árnyékoláshoz: zselén porcelánon, CrystaLac-on.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS GYÖNGYHÁZFÉNYŰ ONE MOVE AKRILFESTÉK

Káprázátos gyöngyházfény-hatás, mely a napfényben intenzívebben csillog, mint bármelyik luxus sportautó.
Crystal Nails AQUARELL+KRÉMFESTÉKEK

Az aquarell festés (áttetsző, elmosott, gyakran egymásba nyúló minták) készítése körmökön is óriási divat. Ahhoz azonban, hogy ez szép és látványos legyen, elengedhetetlen a profi, nem fakuló, élénk, minőségi festékek használata. Az új fejlesztésű Crystal Nails Aquarell festékekkel készülő körmök sokkal színgazdagabban, fényesebbek, professzionálisabbak. A különbséget mindenki azonnal észreveszi!
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS DEKOR AQUARELL

Az aquarell festés (áttetsző, elmosott, gyakran egymásba nyúló minták) készítése körmökön is óriási divat. Ahhoz azonban, hogy ez szép és látványos legyen, elengedhetetlen a profi, nem fakuló, élénk, minőségi festékek használata. Az új fejlesztésű Crystal Nails Aquarell festékekkel készülő körmök sokkal színgazdagabban, fényesebbek, professzionálisabbak. A különbséget mindenki azonnal észreveszi!
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS GYÖNGYHÁZFÉNYŰ AQUARELL

Különleges, teljesen új típusú intenzíven csillogó 2 gyöngyházas szín - díszítéshez, kontúrozáshoz, árnyékoláshoz.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS XTREME AQUARELL+

Sokkal élettel telibb és kezelhetőbb festék , melyekkel a kevésbé gyakorlottak is jól boldogulnak.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS KÖRÖMNYOMDA

Egyedi és különleges, egész körmöt befedő nyomdalemezek használatával pillanatok leforgása alatt egyszerűen készíthetsz meseszép díszítést.
Crystal Nails CRYSTAIL NAILS TIPEK

A klasszikus körmök megvalósításához.

 

 

üzenőfal


Szépségklinika ElejéreSzépségklinika VisszaSzépségklinika KövetkezőSzépségklinika Végére

Sziasztok! hajvasaló Loreal Professional Loreal SteamPod Hajvasaló (Professzionális felhasználásra) Fekete szinű, tudja valaki véletlen, kikapcsol ha sokáig nem használjuk?

Szépségklinika 09:32: Kedves Olga!
Mindenképpen valami Yamuna szappant ajánlanék [katt]
Nézzen szét bátran köztük.
Üdvözlettel
szépségklinika csapata
Szia! Nagyon száraz a bőröm. Néha felébredek arra, hogy viszket. Időnként Kneipp olajat használok, az szokott segíteni.
Milyen szappant ajánlasz?
Olga
Szépségklinika 16:30: Kedves Anita!
Sajnos jelenleg nem beszerezhető.
Üdvözlettel
Szabó Anita
szépségklinika
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Wella Xpert HS71 hajvágóhoz lehet-e nálatok 4-es gépfejet venni?
Köszönöm, Anita
Az allergiás tesztemben fragrance mix van megjelölve,nem tudom hogy ez milyen illatanyagot takar.
Kelemenné
Szépségklinika 13:33: Kedves Érdeklődő!

Nikkel menteset tudunk adni.
Viszont le kellene szűkítenünk milyen illatanyagra allergiás,hogy megtudjam mondani,mert gondolom csak bizonyos illatanyagra allergiás.
Üdvözlettel
Szépségklinika csapata

Szia! Én nikkel és illatanyag allergiás vagyok, így keresek hajfestéket amiben ezek az összetevők nem találhatóak. Van itt ilyen hajfesték?
Kelemenné
Szépségklinika 09:20: Kedves Marcsi! A nyerteseket a bal sávban a kategóriák alatt megtalálod Üdvözlettel, Anna
Sziasztok ! Hol látom a mai nap nyertesét ? Köszi ! Marcsi
Szépségklinika ElejéreSzépségklinika VisszaSzépségklinika KövetkezőSzépségklinika Végére


Új videók 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Szépségklinika
Kozmetikumok, műköröm, fodrászati kellék, smink kellékek, parfüm, szépségápolás, borotvák, epilátorok webáruháza... Megtalálhatod nálunk a szépségápolás csodaszereit, kozmetikumait, fodrász termékeit, szépségápolási termékeit, n?i és férfi parfümjeit, manikűr, pedikűr, műköröm ápolási szereit, szalonberendezéseket, szalonbútorokat, borotvákat, fazonigazítókat. Az egészségmegőrzés kategóriában mágneses ékszereket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket is találsz.

Telefonszám:
Webshop, rendelés, szaktanácsadás:
06 30 30-39-471

Információ:
info@szepsegklinika.hu

Cégadatok:
Cégnév: Barnacosmetics Kft
Statisztikai számjel: 22676133-4631-113-09
Cégbíróság: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság
Székhely cím: 4225 Debrecen Tócós utca 65
Raktár: 4032 Debrecen Böszörményi út 176
Adószám: 22676133-2-09
Működés kezdete: 2010. április 28.
Képviselő neve: Barabás János Barna
Számlaszám: 14100213-20521949-01000005
Jótállás érvényesítésének helye: 4032 Böszörményi út 176

Fodrászkellék viszonteladó partnereket keresünk a következő városokban:
Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...
Szépségklinika Szépségklinika google+

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Crystal Nails - Szépségklinika