Growth Recovery Cream – Ránctalanító, Bőrt Erősítő és Védő Krém 100ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Growth Recovery Cream – Ránctalanító, Bőrt Erősítő és Védő Krém 100ml 0
  • Growth Recovery Cream – Ránctalanító, Bőrt Erősítő és Védő Krém 100ml 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118283-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Growth Recovery Cream – Ránctalanító, Bőrt Erősítő és Védő Krém 100ml:

Aktív hatóanyagai: hialuronsav, B3-Vitamin (niacinamid), béta-glükán, keramidok, ázsiai gázló kivonat, zöld tea levél kivonat, bambusz kivonat, kamilla virág kivonat, aloe vera, glutaminsav, aszparginsav, aminosav komplex.

Különleges, nem mindennapi krém, amely a felvitelt követően pár másodperc múlva hidrogén buborékokat képez és felhabzik. Minél szárazabb a bőr, annál intenzívebb lesz a habképződés. 

Ezt a krémet a bőr védelmére és erősítésére tervezték, ezért kiválóan alkalmas hámlasztások, tűs kezelések utáni bőrápolásra is, szalon és otthoni használatra egyaránt. Rengeteg bőrnyugtató és antioxidáns hatóanyagot tartalmaz, ezért még a problémás bőrre is nagyon jó hatással van, rendszeres használat mellett jelentősen képes javítani a bőr állapotát.

Nagyon gazdag hialuronsav tartalommal rendelkezik, így nem csak a bőr erősítésében és nyugtatásában jeleskedik, hanem hidratálásban is. A hialuronsav egy cukormolekula, amely természetesen is jelen van az emberi szervezetben, így a bőrben is. Saját súlyának az ezerszeresét képes megkötni vízben – ennek köszönheti kiváló hidratáló funkcióját. Az egészséges bőr alapvetően jól hidratált, rugalmas – ennek eléréshez nélkülözhetetlen a hialuronsav minden bőrtípus számára. A bőr nedvességtartó képességét növeli, erősíti a bőrt és ezeken felül gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Az antioxidáns hatóanyagoknak –például a zöld tea kivonatnak – köszönhetően ez a krém segít felvenni a harcot a káros szabadgyökökkel szemben, így védi a sejteket az öregedéstől. Támogatja a fényvédők hatékonyságát is, ezért ajánlott a fényvédő felvitele előtt, a hidratáló krém után használni.

Kiemelkedő mennyiségben tartalmaz nicaninamidot, azaz B3-vitamint. Ez a hatóanyag nagyon sokat tud hozzáadni az egészséges bőrkép eléréséhez, mivel több funkciót is ellát. Csökkenti a bőr pirosságát, nyugtatja és csillapítja a különféle bőrgyulladásokat. E hatásának köszönhetően hatékony ellenszere a pattanásoknak, kedvezően hat az aknés bőrre is. Javítja a bőr tónusát, halványítja a pigmentfoltokat is, tartós használat mellett szemmel látható eredménnyel.

Bőrnyugtató hatását fokozza az ázsiai gázló kivonat, amely kiváló sebgyógyító, antioxidáns és hidratáló is egyben. Serkenti a bőr saját kollagén termelését is.

Tartalmaz továbbá aloé verát, valamint kamilla kivonatot is, melyek szintén bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatásukról ismert gyógynövények. Az aloé kiváló hidratáló összetevői is, csillapítja a bőrviszketést, gyógyítja a bőr sérüléseit.

Béta glükán tartalmának köszönhetően anti-aging hatással is rendelkezik, mivel irritációt csökkentő hatása mellett bőrfeltöltő hatóanyag is, segít csökkenteni a ráncok mélységét.

Kiemelten gazdag aminosavakban, amelyek a peptidek alkotóelemei a szervezetünk részei. Különféle feladatokat látnak e. Pótlásuk nagyon fontos a megfelelő bőrműködéshez, a kollagén és az elasztin termelődés szintézisének növeléséhez.  Az aminosavak antioxidánsok, sejtvédők, hidratálják és védik a bőrt. Lépesek a bőrt hatékonyan támogatni, hosszútávon megerősítik a bőr barrier (védő) rétegét. Az egészséges bőr egyszerre rugalmas és feszes, erős és ragyogó, ezt a bőrállapotot segít elérni ez a különleges termék.

Használata: a mindennapi bőrápolás során reggel és/vagy este használja a rutinja utolsó lépéseként, nappal a fényvédő krém felvitele előtt. A termék kinyomáskor krémes állagú. Vékony rétegben simítsa fel a bőrére, majd várjon, míg hidrogén buborékok képződnek. Az így képződött habot lágyan simítsa a bőrbe, vagy paskoló mozdulatokkal segítse felszívódását. Használja a terméket a bőre igényeinek megfelelően kezelések lezárásakor, kúraszerűen vagy akár minden nap.

Growth Recovery Cream – Ránctalanító, Bőrt Erősítő és Védő Krém 100ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Growth Recovery Cream – Ránctalanító, Bőrt Erősítő és Védő Krém 100ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!