Malu Wilz MA4582-06 Camouflage Krém Beauty Box-ba - 06

Ingyenes házhozszállítással
  • Malu Wilz MA4582-06 Camouflage Krém Beauty Box-ba - 06 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120150-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Malu Wilz MA4582-06 Camouflage Krém Beauty Box-ba - 06:

A Malu Wilz legújabb beauty boxba is rakható camouflage krémjeit mostantól bármikor magaddal viheted, hogy sminkedet helytől függetlenül napközben is megigazíthasd. A különféle camouflage színvariációkkal, elfedheted a pattanásokat, vagy hajszálereket, elkendőzheted a pigmentfoltokat, vagy pigmenthiányokat, vagy akár a szem körüli sötét karikák láthatóságát is mérsékelheted. Mindezt a Malu Wilz-től megszokott magas pigmenttartalom és kiváló fedőképesség mellett, mely egész napos tartósságot biztosít.

Az új praktikus kialakítású camouflage krémeket a bőröd és az eltüntetni kívánt problémáknak megfelelően csak össze kell válogatnod és azokat bármikor a márka beauty box-ainak egyikébe illesztheted. Ezt pedig a táskádba rejtve magaddal viheted.

Különféle színek a különféle bőrproblémákra

A camouflage krémek változatos színvariációival szinte az összes bőrproblémát hatékonyan elfedheted. Vagy akár egységes bőrszínt és sminkalapot biztosíthatsz.

A narancs és barack árnyalatok a kékes lilás színek elfedéséhez ideálisak, melyek lehetnek akár egy tetoválás nyomai (vagy a tetoválás színei), de például a reggeli sötét karikák is.

A bőrtónushoz hasonló natúr színekkel a bőr színbeli eltéréseit tudod kikorrigálni. Ideálisak pigmentfoltok "kijavításához". Használatukkal egységes bőrszínt és egészséges bőrképet biztosíthatsz.

Mikor válaszd a Malu Wilz beauty box-ba illeszthető camouflage krémjeit:

  • Ha bőrfelszíneden markáns elváltozások vannak, amikhez magas fedőképesség szükséges.

  • Ha rendszeresen használsz ilyen jellegű termékeket és szívesen magaddal vinnéd őket napközbenre is.

  • Ha rendszeresen sminkelsz és szükséged van a beauty boxodban olyan fedőkrémre, amivel egy pattanás, vagy pigmentfolt azonnal elfedhető.

Malu Wilz MA4582-06 Camouflage Krém Beauty Box-ba - 06

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Malu Wilz MA4582-06 Camouflage Krém Beauty Box-ba - 06 termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!