Syis 107376 Vitamin Bomb Krémmaszk 200ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 107376 Vitamin Bomb Krémmaszk 200ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117321-107376
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 107376 Vitamin Bomb Krémmaszk 200ml:

Minden bőrtípusra tervezve.

Erősen tápláló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkező argánolajat, repceolajat és shea vajat tartalmaz. A cseresznye kivonat és panthenol tartalmának köszönhetően a maszk nyugtatja, tonizálja és felgyorsítja a hám regenerálódását. Az A-, C- és E-vitamin antioxidáns, fényesítő és erősítő tulajdonságokkal rendelkezik. A maszk hidratálja, revitalizálja és javítja a bőr vérkeringését.

Hatóanyagok:

Brassica Compestris Oleifera Olaj

Repceolaj. A telített és telítetlen savak aránya különbözteti meg. Tápláló, simító és puhító hatása van. E- és K-vitamint, olajsavat, linolsavat és A-provitamint tartalmaz.

Prunus Cerasus kivonat

A cseresznye kivonat A, C, K, PP vitaminokban, folsavban, szerves savakban és ásványi anyagokban gazdag. A kivonat táplálja és nyugtatja az irritált bőrt, regenerálja és hidratálja. Pórusfelszabadító hatása van. Rugalmasabbá teszi az erek falát, késlelteti a bőr öregedési folyamatát.

Tocopheryl Acetate

E-vitamin antioxidáns tulajdonságokkal, gátolja a bőr öregedési folyamatait és a szabad gyökök lipid oxidációját az epidermiszben és a dermiszben. Megelőzi a gyulladást, erősíti az erek falát és javítja a bőr vérkeringését.

Panthenol

A panthenol, azaz a B5 provitamin gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatait. Gyógyító, nyugtató és hidratáló hatású összetevő.

Argania Spinosa Kernel Oil

Az argánolajat erős feszesítő hatása különbözteti meg a többitől. Rugalmassá teszi a bőrt, csökkenti a hegeket és striákat, kisimítja a ráncokat, táplálja és javítja a színét.

Butyrospermum Parkii Butter Extract

A shea vaj erős olajozó és hidratáló hatással rendelkezik. Felgyorsítja a sebek, irritációk és gyulladások gyógyulását.

Retinyl Palmitate

Retinol – az A-vitamin alapvető formája. Megfiatalítja, feszesíti, ragyogóvá teszi és regenerálja a bőrt. Erősíti a kollagén rostokat, ennek köszönhetően helyreáll rugalmassága.

Aszkorbinsav

A C-vitamin erős antioxidáns, amely felveszi a harcot a szabad gyökök ellen és támogatja a fényvédelmet. Serkenti a kollagén szintézisét, élénkíti a napfény hatására bekövetkező pigmentváltozásokat és gátolja a tirozináz – a melanin termeléséért felelős enzim – termelődését. Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, gyorsítja a bőr gyógyulását. Csökkenti a bőrpírt és erősíti az erek falát.

Használata:

Vigye fel a megtisztított arcra, és hagyja hatni kb. 15-20 percig. Mossa le a maradékot langyos vízzel. Ismételje meg a kezelést hetente 2-3 alkalommal.

Kiszerelés: 200 ml

Syis 107376 Vitamin Bomb Krémmaszk 200ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 107376 Vitamin Bomb Krémmaszk 200ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!