147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő

Ingyenes házhozszállítással
  • 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő 0
  • 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő 1
  • 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő 2
  • 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő 3
  • 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő 4
  • 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő 5
  • 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő 6
  • 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő 7
  • 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő 8
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118736-147021
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő:

A többfunkciós Giovanni D-21 vapozon nagyító lámpával egy rendkívül hatékony eszköz, amely minden szépségszalonba tökéletes. Gőzt termel, ami arra készteti a bőrt, hogy felpuhuljon, és felkészítse a további kozmetikai kezelésekre. A nagyítós lámpa pedig lehetővé teszi a bőr nagy nagyítású megtekintését, miközben kiváló megvilágítást biztosít.

Könnyű használat és kényelem

A vapozon használata nagyon intuitív. Beállíthatja a kívánt kezelés időtartamát, és bekapcsolhatja az UV lámpát, amely biztosítja a víz fertőtlenítését. A készülék olyan funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az aromaterápia elvégzését a fúvóka nyílásánál elhelyezett speciális elemnek köszönhetően. A nagyítós lámpa rugalmas karja lehetővé teszi a megfelelő beállítást, az éppen végrehajtott eljárástól függően. A jelentős nagyítás precíz kezeléseket tesz lehetővé , és közelebbről is megnézheti a bőrt. A berendezés egyszerű kezelése és funkcionalitása tökéletes választássá teszi minden szépségszalonba.

Milyen kezelésekre alkalmas a gőzölő?

A készülék fő funkciója a bőr hatékony tisztítása és hidratálása. A vapozon hatása gőztermelésen alapul, amely lágyítja az elhalt hámsejteket, kitágítja a bőr pórusait és az ereket, felkészíti a bőrt a további kozmetikai kezelésekre. Mindenekelőtt használata lehetővé teszi a bőr stratum corneumának lágyítását, ami különösen fontos a tisztító kezelések hatékonyságában - megkönnyíti a mitesszerek és az elhalt bőr eltávolítását. Feloldja a faggyúmirigyek blokkolását, ami jelentősen megkönnyíti a faggyúrétegek felszabadulását. Serkentik a bőrlégzést és a bőr vérkeringését, melynek köszönhetően javul a szennyeződések és a felesleges anyagcseretermékek eltávolítása. A további kezelések során a bőr oxigénellátása és a tápanyagok bejutása is javul. A kezelés más, mélytisztítást igénylő testrészeken is alkalmazható - például a nyakon, a dekoltázson vagy a hátbőrön. A kezelés fejbőrterápiában, valamint hajápoló kezelések során is jól tud működni.

Minimalizmus és funkcionalitás

A vapozon fekete árnyalatú műanyagból készült, így a készülék könnyen tisztán tartható. Az állvány magassága állítható 78-95cm tartományban, amely lehetővé teszi a berendezés megfelelő szintre állítását, hogy az eljárást végző személy számára kényelmes legyen a munka. Mind a nagyító lámpa, mind a gőzölő fúvóka egymástól függetlenül forgatható, ami növeli a beállítási lehetőségeket. A csillagtalp gumírozott kerekekkel javítja a mobilitást, megkönnyítve a készülék szabad mozgatását.

Adatok:

Szín: fehér

Vapozon teljesítmény: 750 W

Nagyító lámpa teljesítmény: 9,5 W

Vapozon feszültség: 220 V

Nagyító lámpa feszültség: 100-240 V

147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér gőzölő

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 147021 Giovanni Vapozon D-21 Nagyító Lámpával - Fehér termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!