ItalWax IT177093 Szantálfa Előápolő Olaj 250ml ápoló

Ingyenes házhozszállítással
  • ItalWax IT177093  Szantálfa Előápolő Olaj 250ml  ápoló 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#115866-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

ItalWax IT177093 Szantálfa Előápolő Olaj 250ml ápoló:

Az ItalWax Szantálfa Előápolő Olaj egy hidratáló termék, amelyet természetes növényi összetevőkből terveztek, és amely segít felkészíteni a bőrt a szőrtelenítési folyamat előtt. Megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, kozmetikumoktól és faggyútól, ami javítja a wax tapadását a bőrhöz. Olajos állagú, kellemes aromájú és szantálfa illóolajat tartalmaz, amely antiszeptikus, gyógyító és nyugtató hatással rendelkezik. A kellemes szantálfa illat a szőrtelenítését kényesztető SPA eljárássá alakítja át.

Termékjellemzők:

-Antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik

-Felkészíti a bőrt a szőrtelenítési folyamatra

-Megtisztítja a bőrt a kozmetikumoktól és a faggyútól

- Könnyű olaj konzisztencia

-Az egész test használatához ajánlott

Alkalmazása Gyantázás előtt vigye fel a kívánt területre. Fel van szerelve egy permetezővel, amely lehetővé teszi a termék gazdaságos, közvetlen és egyszerű használatát. Óvatosan masszírozza a bőrbe, amíg felszívódik, majd vigye fel a gyantát.

Kiszerelés: 250ml

ItalWax IT177093 Szantálfa Előápolő Olaj 250ml ápoló

ItalWax ápoló:

Az Italwax professzionális gyantázható kozmetikumokat kínál, amelyeket a modern és klasszikus olasz formula szerint állítanak elő milánói magánlaboratóriumának szigorú felügyelete mellett. A gyár a legújabb német és olasz berendezésekkel van felszerelve, amely érintetlenül tartja a gyártás során felhasznált természetes és bio alapanyagainkat. Minden Italwax viasz nagy tapadóképességgel rendelkezik (az a képesség, hogy biztonságosan érintkezzen a szőrszálakkal), ami a szőrtelenítési eljárást a leghatékonyabbá, leggyorsabbá, biztonságosabbá és viszonylag fájdalommentessé teszi.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok ItalWax IT177093 Szantálfa Előápolő Olaj 250ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!