ItalWax IT166189 Aloe Vera Előápoló 250ml ápoló

Ingyenes házhozszállítással
  • ItalWax IT166189 Aloe Vera Előápoló 250ml  ápoló 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#115862-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

ItalWax IT166189 Aloe Vera Előápoló 250ml ápoló:

Ezt az Aloe Vera Előápolót kifejezetten a bőr tisztítására és előkészítésére hozták létre a szőrtelenítési eljáráshoz. Pre-epilációs spray az aloe vera kellemes aromájával, amely könnyen és hatékonyan tisztítja a kozmetikai termék és a faggyú minden nyomát a bőr felszínéről, és felemeli a szőrszálakat a hatékony és egyszerű szőrtelenítés érdekében. Az ItalWax Pre Epilation Lotion kellemes és frissítő aloe vera illattal rendelkezik. Könnyű és folyékony konzisztenciája lehetővé teszi, hogy takarékosan használják még a test nagyobb területein is. Fel van szerelve egy permetezővel, amely lehetővé teszi a közvetlen alkalmazást a kívánt területen. A készítmény különösen alkalmas és kényelmes a szőrtelenítés nagy területein. A permetező applikátornak köszönhetően könnyen felvihető a lábakra, a karokra vagy a hátra. Az alkalmazott formula hidratálja, de nem terheli és szárítja ki a bőrt, előkészítve azt a wax felhordására. Így a szőrtelenítés hatékonyabb, és a kényelmetlenség csökken. Megakadályozza a bőr kiszáradását, megnyugtatja az irritációkat, hatékonyan tisztítja és hidratálja a bőrt.

Termékjellemzők:

-Gyorsan és hatékonyan tisztítja a bőrt a szőrtelenítési eljárás előtt

-Megemeli a szőrszálakat, ami megkönnyíti a folyamatot

-Felkészíti a bőrt a szőrtelenítésre

-Eltávolítja a kozmetikumok és faggyú nyomait

-Az aloe vera kellemes és frissítő illatot biztosít

-A következő részeken ajánlott: karok, lábak és hát

Alkalmazása: Permetezze közvetlenül a kívánt területre szőrtelenítés előtt. Fel van szerelve egy permetezővel, amely lehetővé teszi a termék gazdaságos, egyszerű és közvetlen használatát. Óvatosan masszírozza a bőrbe, amíg felszívódik, majd vigye fel gyantát.

Kiszerelés: 250ml

ItalWax IT166189 Aloe Vera Előápoló 250ml ápoló

ItalWax ápoló:

Az Italwax professzionális gyantázható kozmetikumokat kínál, amelyeket a modern és klasszikus olasz formula szerint állítanak elő milánói magánlaboratóriumának szigorú felügyelete mellett. A gyár a legújabb német és olasz berendezésekkel van felszerelve, amely érintetlenül tartja a gyártás során felhasznált természetes és bio alapanyagainkat. Minden Italwax viasz nagy tapadóképességgel rendelkezik (az a képesség, hogy biztonságosan érintkezzen a szőrszálakkal), ami a szőrtelenítési eljárást a leghatékonyabbá, leggyorsabbá, biztonságosabbá és viszonylag fájdalommentessé teszi.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok ItalWax IT166189 Aloe Vera Előápoló 250ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!