Kessner 148017 Kessner Professzionális IONIC Hajszárító

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119278-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Kessner 148017 Kessner Professzionális IONIC Hajszárító:

A professzionális Kessner JET1600 Ionic hajszárítót a legújabb technológia alapján tervezték és innovatív funkciókkal látták el, hogy a fodrászszalonban a lehető leghatékonyabbak legyenek a szolgáltatások. A készülék nagy hatékonysága, ergonomikus kialakítása és elegáns megjelenése egyedülálló élményt nyújt a munkavégzés során. A szárítót mérsékelt zajszint jellemzi, ami garantálja a kényelmes használatot .

A fejlett, 100 000-es fordulatszámú motor gyors és hatékony hajszárítást biztosít. Ez egy kulcsfontosságú elem, amely csökkenti a fodrászszolgálat elvégzéséhez szükséges időt.

A szárítási folyamat zökkenőmentesen igazítható a vásárlók különféle igényeihez a légáramlás és a hőmérséklet három fokozatú beállításával. Ez lehetővé teszi, hogy a szárító működését a különböző hajtípusokhoz igazítsa. A problémamentes beállítás garantálja az ügyfelek elégedettségét és a professzionális formázási eredményeket. Az ionizációs funkció simábbá teszi a hajat , hajlamosabbá a formázásra és kevésbé lesz kitéve az elektromosságnak. A hideglevegős opció különösen a szárítás utolsó fázisában hasznos a haj kutikulájának lezárása, fényesítése, a haj simítása és megfelelő elrendezése érdekében.

A könnyű súly és az ergonomikus profil rendkívül kényelmessé teszi a munkát. A ház egyszerű, stílusos vonalvezetése, a szürke finom árnyalataiban félmatt felülettel nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz a készüléknek, hanem pozitívan befolyásolja a nyújtott szolgáltatások hatékonyságát is, miközben a felhasznált anyagok hosszú élettartamot biztosítanak.

A funkcionalitás és az esztétika ötvözésével a szárító nemcsak technikailag felel meg az elvárásoknak, hanem egy elegáns környezet elválaszthatatlan elemévé is válik, amelyben a fodrászat a legmagasabb színvonalon történik.

Adatok:

  • Szín: szürke árnyalatai
  • Hőmérséklet szabályozás: három fokozatú
  • Légáramlás szabályozás: három fokozatú
  • Motor fordulatszám: 100 000 ford./perc
  • Teljesítmény: 1600 W
  • Feszültség: 220-240 V
  • Frekvencia: ~50 Hz
  • Hangerősség: 83 dB
  • A kábel 3 méter hosszú.

Kessner 148017 Kessner Professzionális IONIC Hajszárító

Kessner:

Magyarországon és Romániában a Kallos márka piacvezető a professzionális hajápolási termékek szektorában. A Kallos termékek egyedülállóak Európában az ár-érték arány vonatkozásában. A termékpalettán professzionális hajápolási-, testápolási- és finomkozmetikai termékek találhatóak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kessner 148017 Kessner Professzionális IONIC Hajszárító termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!