Fanola Wonder No Yellow Sampon 350 ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Fanola Wonder No Yellow Sampon 350 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#114486-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Fanola Wonder No Yellow Sampon 350 ml:

Hatékony sampon, mely kiválóan semlegesíti a sárga tónusokat.

A Fanola Wonder No Yellow sampon semlegesíti a nem kívánt sárga pigmenteket és tónusokat, extra puhaságot és fényességet kölcsönöz a hajnak.

A No Yellow dúsított formulája a szőke, szőkített, melírozott vagy ősz hajat üdévé, egészségessé és fényessé varázsolja. A formula mélyibolya pigmentet tartalmaz, amely semlegesíti a nem kívánt sárga árnyalatokat, és azonnal tonizálja a hűvös eredményt.

A nap UV sugarai, a környezetszennyezés, a vegyszeres kezelések és a hajformázó eszközök befolyásolhatják a szőke haj fényét és tónusát, amely idővel sárgássá válhat. A dúsított formula puhán és extra fényesen tartja a hajat. A termék felvitele után a szőke haj ismét olyan, mint az új, és a haj egészségesnek és élettelinek tűnik.

A Fanola Wonder No Yellow Extra Care sampon 100%-ban vegán, pH-értéke 5,0/5,5.

Használat: viseljen kesztyűt az alkalmazás során. Vigye fel a sampont a nedves hajra. Masszírozd be és hagyd hatni 1-5 percig, a kívánt tonizálástól függően. Alaposan öblítse le. A legjobb eredmény érdekében használja a Wonder No Yellow maszkjával együtt. Otthoni és szalon használatra egyaránt.

Fanola Wonder No Yellow Sampon 350 ml

Fanola:

Hajápolókat és hajfestékeket forgalmazó márka. 2011-től az olasz Orlando Orlandi csatlakozott a márka csapatához, aki a színkorrekcióra és a technikai tréningekre specializálódott.

A termékek kiemelkedő minőségű alapanyagokból, hajfestékeik pedig nagyon alacsony ammónia tartalommal készülnek. Minden festék 100% őszfedő hatással rendelkezik és ginko biloba összetételének köszönhetően megvédik a fejbőrt az égető, csípő érzettől.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Fanola Wonder No Yellow Sampon 350 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!