Exalto Professional 1016 SARAH 45cm Babafej

Ingyenes házhozszállítással
  • Exalto Professional 1016 SARAH 45cm Babafej 0
  • Exalto Professional 1016 SARAH 45cm Babafej 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119021-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Exalto Professional 1016 SARAH 45cm Babafej:

A Sarah professzionális hajformázó fej az Exalto alapvető babafeje azoknak a fodrászoknak, akik többet szeretnének megtudni a kontyokról, fonatokról, copfokról stb.

Ez a 100%-ban természetes hajú babafej ideális különleges esküvői fodrásztanfolyamokhoz vagy fodrászszalonokban és iskolákban való gyakornoki képzésekhez.

A Sarah babafej 45-50 cm hajhosszú, ideális esküvői fodrászhaj tanuláshoz, szalonfodrásznak, fodrásziskola tanulónak vagy esküvői konty képzéshez. 

Ha kifinomult esküvői kontyokat szeretne készíteni vagy művészi képzést szeretne végezni, javasoljuk, hogy a  Manon kontyformázó fejjel dolgozzon, amely nagyon sűrű természetes hajjal rendelkezik.

A Sarah styling gyakorlófejen balayage, fehérítés és színező gyakorlatokat is végezhet; ebben a babafejben a haj 100%-ban természetes, indiai eredetű. 

Minden használat után samponozást és kondicionálást igényelnek, hogy hosszúsága, sűrűsége és minősége az idő múlásával is megmaradjon. 

Haj Típus: Emberi Haj – Indiai

Szín: 7 - Sötétszőke

Sűrűség: Magas

Exalto Professional 1016 SARAH 45cm Babafej

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Exalto Professional 1016 SARAH 45cm Babafej termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!